21. 04. 2019 - 09:47
RASKOL U MANCHESTER UNITEDU: Dvije velike zvijezde ucijenjuju...
907
Shares
RASKOL U MANCHESTER UNITEDU: Dvije velike zvijezde ucijenjuju Solskjaera i upravu i ne žele potpisati ugovore

PREMIERSHIP

RASKOL U MANCHESTER UNITEDU: Dvije velike zvijezde ucijenjuju Solskjaera i upravu i ne žele potpisati ugovore

Sport.ba
21. 04. 2019 - 09:47
0
Shares

Pisali smo već, ako se Junajted ne plasira u Ligu šampiona, svaki igrač dobiće za četvrtinu umanjeni ugovor, to je način kluba da pokrije gubitke neigranjem u evropskoj eliti.

Ona je sada u magli, i dalje nisu bez šansi, ali kasne za Arsenalom tri boda, ispred njih je u Čelsi koji je na +2, ali ima meč više. Junajted ima težak raspored, već danas moraju na "Gudison park", ne odaju utisak ekipe koja zaslužuje četvrto mjesto.

skysports-manchester-united-4592776-solskjaer-lukaku

Upravo to što bi mogli da ostanu bez Lige šampiona daje priliku igračima da postave svoje uslove.

Naime, De Hea ima platu od oko 200 000 funti nedeljno, ako je umanje zbog neuspjeha primiće 150 000, odnosno oko 8 miliona po sezoni.

david-de-gea-manchester

On odbija da potpiše novi ugovor, čak traži da bude izjednačen sa Sančezom koji prima pola miliona mesečno, a isti zahtev ima i Pogba. I njegov ugovor od 290 000 ne nedeljno bio bi u slučaju neuspeha spušten na na oko 12.5 miliona, Real mu nudi 16 po sezoni i nije tajna da želi da ode, međutim Madriđani neće platiti 150 miliona obeštećenje.

pogba-solskjaer

I De Hea i Pogba su nezadovoljni klauzulama u ugovoru iako je tim morao na to da pristane, svi igrači su to potpisali, oni sada traže mnogo veće plate, ali ciljaju odlazak, ako izostanu iz evropske elite. De Hea ima još godinu ugovora, Pogba još tri, vidjet ćemo kako će klub reagovati, ali poslije početnog optimizma oko Solskjera, jasno je da nije sva krivica u Murinju i da ima nešto i do kvaliteta ekipe.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti