20. 04. 2019 - 21:39
„Protiv pravog Kevina nije bitno ko igra odbranu“
907
Shares
„Protiv pravog Kevina nije bitno ko igra odbranu“

NBA

„Protiv pravog Kevina nije bitno ko igra odbranu“

Sport.ba
20. 04. 2019 - 21:39
0
Shares

Golden State Warriorsi uvjerljivo su u četvrtak nadjačali Los Angeles Clipperse u njihovom Staples Centru 132-105, uz fantastičnu igru Kevina Duranta i 38 poena uz 61% šuta iz igre. Warriorsi su tako vratili prednost domaćeg terena nakon šokantnog poraza u uzbudljivoj drugoj utakmici u Oaklandu.

Durant je na najbolji mogući više nego jasno dao do znanja da se oporavio od laganog psihičkog terora koji mu je u drugoj utakmici priredio borbeni Patrick Beverley, koji ga je čuvao najvećim dijelom utakmice.

„Ne razgovara mi se više o igračima protivničkih ekipa, Kevin je u prednosti u bilo kojem matchupu, bez obzira što Beverley ili bilo ko drugi učinio. Bilo kada. Tačka.“

„Ničija odbrana ne može tu ništa. I ja sam svojedobno bio taj, čuvao sam Duranta. Niti ja nisam ništa mogao“, sipao je Draymond Green hvalospjeve na račun svog saigrača.

Mnogi se slažu da je upravo ovo ono što Warriorsima treba - potpuna harmonija na relaciji ova dva igrača, s obzirom da su nesuglasice njih dvojice s početka sezone bili jedan od uzroka rezultatskih turbulencija ekipe tijekom regularnog dijela..

Učitaj još novosti