19. 04. 2019 - 16:00
DRAKONSKE KAZNE U MANCHESTER CITYU: Pep otpisao sedam igrača i...
907
Shares
DRAKONSKE KAZNE U MANCHESTER CITYU: Pep otpisao sedam igrača i dvije velike zvijezde, NIKO NE MOŽE DA VJERUJE

ATP MONTECARLO

DRAKONSKE KAZNE U MANCHESTER CITYU: Pep otpisao sedam igrača i dvije velike zvijezde, NIKO NE MOŽE DA VJERUJE

Sport.ba
19. 04. 2019 - 16:00
0
Shares

Pep Gvardiola će prema tvrdnjama španskim medija, ali i nekih izvora bliskih Sitiju eliminisati nekoliko igrača narednog ljeta.

On veruje da će Siti moći da kupuje, ali je spreman da novac za transfere zaradi prodajom igrača.

Naime, priča se da bi čak osmorica mogla da napuste "Etihad", a među njima je i Leroj Sane za koga će biti dosta interesovanja i koji sigurno vredi više od 60 miliona eura. Iz redova "Građana" bi mogao da ode i Gabrijel Žesus, on je u drugom planu.

gabriel-jesus-sane-city

Sinoć se u emisiji španskog radija "Čiringito" pričalo o tome da Gvardiola želi Luku Jovića kao zamenu za Brazilca, ali da je zakasnio jer je naš napadač pred potpisom za Real.

guardiola
Guardiola traži i lijevog beka, jer Mendi je imao dvije teške povrede, a od prekobrojnih, Mangala je kao i prošlih sezona na prodaju, vjerovatno i Gundogan koji neće produžiti ugovor. Klub napuštaju rezervni golman Bravo i Brazilac Danilo koji nije ispunio očekivanja, nije još poznato šta će biti sa Otamendijem, pošto Pep traži mlađeg igrača.

Sa pozajmice bi mogli da se vrate Aleiš Garsija koji je u Đironi, kao i Tosin koji nastupa u VBA.

Naravno pominje se veliki broj imena, kao moguća pojačanja, počev od Ndombelea iz Liona, Vejgla iz Dortmunda, skauti su gledali 19-godišnjeg Florentina iz Benfike koji je defanzivni vezni igrač.

Na spisku su još navodno Čengiz Under iz Rome, Zaniolo je teška meta, jer je blizu dogovora oko novog ugovora...

U svakom slučaju Pep neće kupiti više od četiri igrača, dvojicu vezista ako ode Gundogan, jednog beka i napadača umesto Žesusa.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti