18. 04. 2019 - 17:43
NEVJEROVATAN HOROR IZ MORAČE ZADNJIM EKSEROM ZAKUCAO POZNATI...
907
Shares
NEVJEROVATAN HOROR IZ MORAČE ZADNJIM EKSEROM ZAKUCAO POZNATI NOVINAR:

ABA

NEVJEROVATAN HOROR IZ MORAČE ZADNJIM EKSEROM ZAKUCAO POZNATI NOVINAR: "Trese su u hotelu, sigurno jer je pošteno radio, dranje smo najavili"

Sport.ba
18. 04. 2019 - 17:43
0
Shares

Crnogorski novinar Nebojša Šofranac objavio je na društvenim mrežama status u kome je opleo po prvom čovjeku KK Crvena zvezda Nebojši Čoviću.

Košarkaši Budućnosti pobijedili su u Podgorici Crvenu zvezdu sa 80:72 i tako smanjili na 1:2 u finalnoj seriji plej-ofa ABA lige. Utakmica u Morači bila je u sjenci navijača Budućnosti koji su vršili torturu nad igračima Crvene zvezde tako što su ih gađali raznim predmetima, pljuvali i verbalno vrijeđali.

Poznati crnogorski novinar Nebojša Šofranac na društvenim mrežama objavio je status u kome je opleo po prvom čovjeku KK Crvena zvezda Nebojši Čoviću.

06
"Dranje smo najavili, dranje je i bilo! Fenomenalno navijanje smo najavili,bilo je još bolje od toga! Dok Podgorica slavi naš junak Čovinjo zatvoren ostao da se trese u hotelu Podgorica, sigurno jer je pošteno sve radio! Sledeća misija-čišćenje četnika i svih fašisoidnih formi sa mog profila,ovo vam neće bit prostor za vaš prostakluk, bes i bedni vokabular! Vidim da je bilo 289 komentara,e sad će svi u smeće nepročitani", napisao je Šovranac.

Četvrta utakmica finalne serije ABA lige igraće se u petak od 19.00 u Podgorici.


(Sport.ba)

Učitaj još novosti