18. 04. 2019 - 08:13
GUARDIOLA NA KOLJENIMA Od delirija do potpunog očaja u jednoj...
907
Shares
GUARDIOLA  NA KOLJENIMA Od delirija do potpunog očaja u jednoj minuti

LIGA ŠAMPIONA

GUARDIOLA NA KOLJENIMA Od delirija do potpunog očaja u jednoj minuti

Sport.ba
18. 04. 2019 - 08:13
0
Shares

Koliko emocija u samo nekoliko minuta! Od nevjerojatne sreće zbog prolaska u polufinale Lige prvaka, do krute realnosti i ispadanja.

Pep Guardiola je u samo 75 sekundi iskusio čitavu lepezu najjačih emocija. Kada je u nadoknadi Raheem Sterling zabio gol koji je Manchester City vodio dalje (92:22), Guardiola je trijumfalno skočio u zrak, slavio je nimalo ne susprežući osjećaje. Bio je sretan. Istinski sretan.

guardiola

S druge strane terena potpuni očaj. Tottenham je bio slomljen. Dele Alli se srušio na travu, Hugo Lloris je ležao, u nevjerici gledao loptu koja je završila iza njegovih leđa, a Mauricio Pochettino je odgovor potražio na nebu. Dignuo je glavu ne vjerujući što mu se događa. Njihovi su snovi bili ugašeni.
Ali to je bio samo početak prave drame.

55c765955213d1b4f8e1

Cüneytu Cekinu su dojavili u slušalice da je Sergio Agüero vjerojatno bio u ofsajdu u akciji za gol i poslali su ga da pogleda ponovljenu snimku. Vrijeme na semaforu je pokazivalo 93:23. On je gledao, i gledao... Činilo se kao da njegova odluka traje vječno, a onda se napokon oglasio - gol je poništen.

Pep se srušio na koljena. Nije mogao vjerovati. U samo 75 sekundi sve se promijenilo. Ubrzo je sviran i kraj utakmice, s rukama u zraku dočekali su ga igrači Tottenhama.

Bilo je okrutno. U redu, sudac je odlučio da nije bio gol... Ali, u jednom trenutku slavimo prolaz, do kraja utakmice su dvije minute, toliko smo blizu polufinalu,... To je bilo okrutno - rekao je u nevjerici iskreni Guardiola koji će ponovno ostati bez trofeja Lige prvaka s Manchester Cityjem.

 

(Sport.ba)

Učitaj još novosti