16. 04. 2019 - 19:27
DA LI JE GRIEZMANN OVIM OTKRIO SVOJ BUDUĆI TIM ? Panika u...
907
Shares
DA LI JE GRIEZMANN OVIM OTKRIO SVOJ BUDUĆI TIM ? Panika u Madridu Francuz je možda nagovijestio skori odlazak

NEVJEROVATNO

DA LI JE GRIEZMANN OVIM OTKRIO SVOJ BUDUĆI TIM ? Panika u Madridu Francuz je možda nagovijestio skori odlazak

Sport,ba
16. 04. 2019 - 19:27
0
Shares

Zvijezda Atletico Madrida Antoine Griezmann nije skrivao svoju strast prema kompjuterskim igrama, te je podijelio uvid u svoj tim sa Football Managera. Kao i na Pro Evolution Socceru, Griezmann je izabrao da vodi Arsenal.

Francuski internacionlac očito ne razmišlja mnogo o timu Topnika, ali je zamijenio cijelu početnu postavu, izuzevsunarodnjaka Alexandrea Lacazettea. Griezmann igra formaciju 4-2-3-1, sa Evertonovim Jordan Pickfordom, dok je Napolijev Kevin Malcuit na desnoj strani obrane.

griezmann-godin-atletico

Možda je Griezmannov neočkivan izbor Chris Mepham, koji igra za Bournemouth u ovom trenutku. Očekivani izbor je Matthijs de Ligt, visoko ocijenjeni Ajaxov adut koji igra u obrani sa golemim potencijalom, dok je Portov Alex Telles na lijevoj strani.

U sredini je još Ajaxoc Frenkie De Jong, koji se pridružio Barceloni ovog ljeta. Partnerstvo u sredini terena sa De Jongom čini i Botafogov Fernandes u još jednom neobičnom izboru.

07

Leon Bailey iz Bayer Leverkusena igra na desnom krilu, dok je Hirvin Lozano iz PSV-a na suprotnoj strani. Portugalski perspektivni igrač Joao Felix iz Benfice igra na poziciji ofanzivnog veznog odmah iz Lacazettea.

Sokratis Papastathopoulos je još jedan trenutni igrač Arsenala koji se nalazi na klupi Griezmannove ekipe, ali ostali igrači u zamjeni su nova pojačanja, uključujući braniča Liverpoola Andyja Robertsona i napadač Boce Juniors Cristiana Pavona.

arsenal-player-mesut-ozil-and

(Sport.ba)

Učitaj još novosti