15. 04. 2019 - 22:09
SOLSKJER IMA PLAN: Ovako ćemo srušiti Barcelonu
907
Shares
SOLSKJER IMA PLAN: Ovako ćemo  srušiti Barcelonu

LIGA ŠAMPIONA

SOLSKJER IMA PLAN: Ovako ćemo srušiti Barcelonu

Sport.ba
15. 04. 2019 - 22:09
0
Shares

Manchester United u utorak kreće na nemoguću misiju. Igrači Uniteda u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka na Camp Nouu protiv Barce jure zaostatak od 1:0 iz prvog susreta odigranog na Old Traffordu prije 7 dana.

barcelona-gol

Mnogi su već otpisali Crvene vragove, ali trener Uniteda Ole Gunnar Solskjaer odradio je vrlo optimističnu presicu večeras u Barceloni. Norvežanin se vratio na mjesto najveće sreće, na stadion gdje je prije točno 20 godina u sudačkoj nadoknadi zabio Bayernu gol za naslov prvaka Europe. Vjerojatno se zato i nada da će i u utorak navečer napraviti nešto slično. Ole je isplanirao iznenađenje.

barcelona-messi-rakitic-suarez-solskjaer

''Možemo biti u igri za prolaz u polufinale sve dok budemo uspijevali ne primiti gol. Dobijemo li u 93. minuti neki slobodan udarac ili prekid, vjerujem kako možemo do gola i iznenađenja. Viši smo i snažniji od njih. Treba nam samo jedan gol za vratiti se u igru, a ne bih imao ništa protiv da ga zabijemo i u posljednjoj sekundi jer smo zaista fizički maksimalno spremni'', rekao je Ole pa je dodao:

Ole-Gunnar-Solskjaer-Card-012

''Moramo stvoriti dovoljno prilika za gol, ali ih moramo zaustaviti da ne iskoriste svoje šanse. Nakon prvog poluvremena ovog dvoboja kaskamo za njima za jedan gol, ali ako u nastavku zabijemo, imamo šansu za prolazak.

Na pitanje kako Barci zabiti, Norvežanin sliježe ramenima.

''To je pitanje od milion dolara. Ona prva utakmica je dokaz zašto su najbolji napadači svijeta ujedno i najskuplji. Mi smo imali nekoliko odličnih šansi, ali ako ne znate kako iskoristiti svoje šanse, onda nema ni golova. Znam da ćemo imati prilika, opasni smo po svakog protivnika, samo je stvar da nam napadači moraju biti maksimalno koncentrirani, da dobro udahnu i iskoriste sve šanse'', rekao je trener Uniteda, aludiravši na Pariz kad su Crveni vragovi ni iz čega zabili tri gola i na kraju čudesno prošli PSG.

"Naravno da će sjećanje na Pariz biti od velike pomoći igračima. Znamo da kao ekipa možemo ovo preokrenuti i proći dalje. Barca na Camp Nouu je velik zalogaj, ali ono što smo napravili u Parizu trebalo bi biti naš motiv. Nije se dogodilo davno, a i sad jurimo samo jedan gol.''

(Sport.ba)

Učitaj još novosti