15. 04. 2019 - 19:12
SHOW NOVAKA ĐOKOVIĆA NA PRESS KONFERENCIJI Svi su umirali od...
907
Shares
SHOW NOVAKA ĐOKOVIĆA NA PRESS KONFERENCIJI Svi su umirali od smijeha (VIDEO)

TENIS

SHOW NOVAKA ĐOKOVIĆA NA PRESS KONFERENCIJI Svi su umirali od smijeha (VIDEO)

Sport.ba
15. 04. 2019 - 19:12
0
Shares

Novak Đoković često na svojim konferencijama za medije zabavlja prisutne, a isto se dogodilo i na presici uoči njegova nastupa na Masters turniru u Monte Carlu koji se održava ove sedmice.

Ondje se našao i Talijan Ubaldo Scanagatta, novinar koji je ostao zapamćen po tome što se upravo Đoković s njim našalio u januaru na Australian Openu, a snimka tog dijaloga vrlo brzo je postala viralni hit na internetu. 

"Kako ide prijatelju, kako si", pitao je Đoković Scanagattu nakon čega se počeo smijati prisjetivši se očito smiješne situacije iz Melbournea s početka godine.

Novinare je u Melbourneu nasmijalo to što je Đoković, kad mu je Scanagatta krenuo nabrajati sve njegove uspjehe, uzvratio s "Not too bad..." ismijavajući pritom talijanski naglasak.

Baš kao i onda, Scanagatta se zapetljao, ali je na kraju uspio postaviti pitanje koje je glasilo: "Bi li eventualna pobjeda protiv Nadala u finalu Roland Garrosa bila najveća u vašoj karijeri?" Đoković je kroz smijeh poručio da to ne bi bilo loše, a onda se konačno i on uozbiljio. 

(Sport.ba)

Učitaj još novosti