15. 04. 2019 - 18:19
VELIKI POSAO BARCELONE I JUVENTUSA Gospodski dogovor o...
907
Shares
VELIKI POSAO BARCELONE I JUVENTUSA Gospodski dogovor o transferima igrača

TRANSFERI

VELIKI POSAO BARCELONE I JUVENTUSA Gospodski dogovor o transferima igrača

Sport.ba
15. 04. 2019 - 18:19
0
Shares

Veliki posao dogovorili su Juventus i Barcelona.

umtiti

Kako prenosi španjolski list AS, uprava kluba s Camp Noua dogovorila je prodaju Samuela Umtitija u redove torinske ekipe pod jednim uvjetom – da talijanski prvak odustane od Matthijsa de Ligta. Španjolci pišu kako je Barci primarna meta ovog ljeta upravo stoper Ajaxa, a prodajom Umtitija oslobodili bi prostor u ekipi za mladog Nizozemca, a usput i zaradili novac kojim bi (barem djelomično, ako ne u potpunosti) isplatili Kopljanike.

matthijs-de-ligt

Ranije tijekom ove sezone, Torinezi su se spominjali kao glavni favoriti za potpis de Ligta, zbog odličnih odnosa s njegovim super-agentom Minom Raiolom, ali čini se kako su u konačnici uspjeli doći do dogovora koji će zadovoljiti sve tri strane.

raiola2

Umtiti je ove sezone propustio pet mjeseci nogometa zbog povrede koljena, ali sada se vratio i može ponovno postati jedan od najprofinjenijih stopera u svijetu, piše AS. Uz to, tek mu je 25 godina, a poznavajući rok trajanja stopera u Serie A i svlačionici Maxa Allegrija, francuski stoper bi mogao igrati na najvišem nivou još cijelo desetljeće.

 

(Sport.ba)

Učitaj još novosti