15. 04. 2019 - 17:22
NEYMAR I MBAPPE OSTAJU, PSG PRAVI UBOJITI NAPAD Dovode im...
907
Shares
NEYMAR I MBAPPE OSTAJU, PSG PRAVI UBOJITI NAPAD Dovode im idealnog saigrača, OVA ZVIJER želi Ligu prvaka s njima

TRANSFERI

NEYMAR I MBAPPE OSTAJU, PSG PRAVI UBOJITI NAPAD Dovode im idealnog saigrača, OVA ZVIJER želi Ligu prvaka s njima

Sport.ba
15. 04. 2019 - 17:22
0
Shares

Parižani više ne znaju koga bi doveli, izgleda, a kako šeik više nema vlastitih želja, odlučio je krasti tuđe. Španjolski mediji tvrde kako su PSG-ov šeik, te najbolji igrači ekipe, Kylian Mbappe i Neymar, odlučili pokušati s Barcinim otpacima.

psg

Odnosno, preciznije je reći s igračima koji se nisu dogovorili s Barcelonom ove sezone. Parižani ih žele svu trojicu, ne mogu im garantirati svima udarnih 11, ali će im zauzvrat dobro platiti.

Luka Jović, Nicolas Pepe i Antoine Griezmann spominjali su se kao moguća pojačanja Blaugrane za iduću sezonu, ali umjesto na Nou Campu mogli bi završiti na Parku prinčeva.

skysports-luka-jovic-eintracht-frankfurt-4493972

Slučaj srpskog reprezentativca je najkompliciraniji. Messi ga je prekrižio u posljednjih nekoliko dana, a ni uprava nije previše motivirana za borbu s Eintrachtom koji je navodno povisio cijenu sa 60 na 75 miliona eura. Previše za igrača kojeg vide kao zamjenu. Također, nije im se svidjelo njegovo flertovanje s Real Madridom te su sve dalje od ideje kako je on Suarezov nasljednik. PSG će platiti odštetu koju želi klub i Joviću dati plaću koju traži te vjerojatno pustiti Cavanija da ode.

nicolaspepe

Druga velika želja PSG-a jest Nicolas Pepe iz Lillea, Valverde je talentiranog Francuza prekrižio jer ima boljeg – Ousmanea Dembelea, a Parižani bi njegovim dovođenjem ubili dvije muhe jednim udarcem, pojačali bi vlastitu ekipu i oslabili rivale Lille.

griezmann

Posljednje i najzvučnije ime jest Antoine Griezmann, on je želio u Barcelonu kako bi zaigrao s Leom Messijem, ali Argentinca boli njegova odbijenica na početku tekuće sezone. Sad je navodno promijenio mišljenje i ponovo želi iz Madrida u Barcelonu, ali Messi ga više ne želi jer je jednom rekao ne, a kod Lea izgleda nema drugih šansi.

PSG bi rado doveo jednu od najvećih francuskih zvijezda jer bi u tom slučaju kompletirali vjerojatno najubojitiji napadački trojac u nogometu danas te se još korak približili toliko željenom naslovu u Ligi prvaka. Od navedenog trojca tek bi Griezmann imao zajamčeno mjesto u prvoj ekipi, a ona s njim izgleda doista zastrašujuće.

 

(Sport.ba)

Učitaj još novosti