13. 04. 2019 - 21:16
POBJEDA OD 7:0 Rijeka odgodila Dinamovu proslavu titule
907
Shares
POBJEDA OD 7:0 Rijeka odgodila Dinamovu proslavu titule

HRVATSKA

POBJEDA OD 7:0 Rijeka odgodila Dinamovu proslavu titule

Sport.ba
13. 04. 2019 - 21:16
0
Shares


Nogometaši Rijeke najuvjerljivijom pobjedom sezone odgodill su Dinamovu proslavu naslova za sljedeću sedmicu . Furiozni Riječani počastili su zaprešićki Inter sedmicom na Rujevici i na najbolji način najavili polufinale kupa koje će igrati protiv istog suparnika.

Rijeci je ovo 500. pobjeda u HNL-u te je sa 7:0 izjednačila rekordnu pobjedu u domaćem prvenstvu, a jedan od junaka susreta bio je Jakov Puljić koji je ubacio četiri komada.

Mrežu Ivana Kelave načeo je Tibor Halilović u 27. minuti zabivši za 1:0, a ključan trenutak utakmice zbio se u 41. minuti kad je sudac isključio Čelikovića radi igranja rukom u šesnaestercu te pokazao na bijelu točku.

Puljić nije uspio zabiti iz penala, ali zato jest iz popravnog nakon odbijanca. Četiri minute kasnije sudac je ponovo pokazao na bijelu tačku, a Puljić zabio svoj drugi na današnjoj utakmici.

Domaćim nogometašima u nastavku nije bilo teško završiti posao s igračem više. Već u 48. Acosty je povećao na 4:0, a u 58. Domagoj Pavičić krasnim golom povisio je na 5:0.

Posljednju riječ imao je ipak heroj današnje utakmice Jakov Puljić koji je zabio za hat-trick u 88. Minuti na asistenciju Zorana Kvržića, a minute kasnije I četvrti uz pomoć 18-godišnjeg Ivana Smolčića.

Rezultati by SofaScore

(Sport.ba)

Učitaj još novosti