12. 04. 2019 - 10:42
SAD JE SVE VIŠE NEGO JASNO Oglasio se kontraverzni Neymarov...
907
Shares
SAD JE SVE VIŠE NEGO JASNO Oglasio se kontraverzni Neymarov otac: Pregovori su počeli!

OSTAJE U PARIZU

SAD JE SVE VIŠE NEGO JASNO Oglasio se kontraverzni Neymarov otac: Pregovori su počeli!

Sport.ba
12. 04. 2019 - 10:42
0
Shares

Brazilski reprezentativac Neymar da Silva žali zbog odluke da napusti Barcelonu i pređe u PSG 2017. godine, to je medijima prenio njegov nekadašnji saigrač Adriano.

neymar-ronaldo

“Neymar i ja smo razgovarali prije tri sedmice. Svako ko napusti Barcelonu na kraju zažali zbog takve odluke. Mislim da je u slučaju Neymara to osjećanje veoma jako“, naveo je Adriano.

neymar-pele

Podsjetimo, ljevokrilni napadač je postao stanovnik Pariza u rekordnom transferu vrijednom 222 miliona eura, ali dosad nije uspio da ostvari san – osvajanje Lige šampiona s francuskim klubom.

thiago-silva-neymar-dani-alves-psg

U medijima se proteklih mjeseci često pojavljivalo da bi on mogao da se vrati u Španiju, a navodno je i Real Madrid bio zainteresovan za njegove usluge. Moguće je da na ljeto promijeni sredinu, a osim španskih velikana u igri bi mogao biti i Man United.

neymar-brazil

Ipak, čini  se da Neymar neće biti zvijezda predstojećeg ljetnog prijelaznog roka. Najbolji igrač Paris Saint-Germaina ne samo da ne planira promijeniti sredinu na ljeto već je započeo i pregovore s klubom oko produžetka ugovora.

neymar

To je javnosti otkrio igračev otac koji često zna pričati svašta - jedan dan jedno, drugi drugo, ali sada tvrdi da su pregovori sa Svecima oko novog ugovora već krenuli.

neymar-mbappe-cavani

"Moj sin ima ugovor s PSG-om na još tri godine, ali smo počeli pregovore oko produžetka saradnje", rekao je Neymar Sr. 

neymarotac

Dodao je i da sve špekulacije oko toga da će Neymar Jr. preći u neki drugi klub narednog ljeta nemaju nikakvu osnovu.

neymar

"Špekulacije oko toga gdje će moj sin igrati počele su od prvog dana kada je počeo gurati loptu. On definitivno ostaje u PSG-u. Ljudi konstantno pričaju da će prijeći u neki drugi klub, a to samo govori da dobro igra", poručio je tata Neymar, dodavši da navijači mogu biti spokojni.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti