12. 04. 2019 - 10:21
STRMOGLAVI PAD KARIJERE Od 75 nastupa za Englesku do klupe i...
907
Shares
STRMOGLAVI PAD KARIJERE Od 75 nastupa za Englesku do klupe i drugoligaša

ENGLESKA

STRMOGLAVI PAD KARIJERE Od 75 nastupa za Englesku do klupe i drugoligaša

Sport.ba
12. 04. 2019 - 10:21
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Rijetko koji igrač svoj igrački vrhunac doživi do 28. godine života. Obično je to period kada se ulazi u zenit karijere i najzreliju igračku dob, osim ako se zovete Joe Hart. 

hart
Njegova priča je doista atipična. Bio je godinama prvi golman Manchester Cityja, koji ga se 2016. odriče te šalje Torinu na posudbu. U Italiji je bio očajan, primio je nevjerojatna 64 gola u 37 utakmica. Uslijedila je jednako grozna posudba u West Hamu - 42 primljena gola u 23 utakmice. 

hart

Treća je sreća, sigurno je pomislio kada je prošlog ljeta stigao u Burnley za 3,9 miliona eura, tražeći treću šansu za oživljavanje karijere. Ali, neće moći, kao da se netko narugao s njim. Branio je u 21 utakmici, 'popio' 41 gol i zasluženo izgubio mjesto prvog golmana od Toma Heatona, a u klubu su odlučili da ga ne planiraju zadržati u svojim redovima. 
Ipak, da ne bude sve tako crno, postoji klub koji je zainteresiran za usluge golmana koji je već tri sezone u mizernoj formi. To je drugoligaš Preston, trenutno 12. ekipa Championshipa. Oni su već u januarskom prijelaznom roku pokazali želju da dovedu Harta, ali posao ipak nije realiziran. Na njihovu sreću, bivši reprezentativac Engleske je toliko loše branio da bi spas mogao potražiti u nićem rangu. 

Nevjerojatan je ovo pad u karijeri golmana koji je branio na svim utakmicama Engleske na Europskom prvenstvu 2012. i 2016. godine, a dva nastupa upisao je i na Mundijalu u Brazilu 2014. Ukupno je za Gordi Albion nastupio čak 75 puta, ali posljednji puta krajem 2017. godine. 

(Sport.ba)

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti