11. 04. 2019 - 19:03
MCGREGOR SE OGLASIO NAKON DUŽE VREMENA: Šokirao je objavom da...
907
Shares
MCGREGOR SE OGLASIO NAKON DUŽE VREMENA: Šokirao je objavom da ide u penziju, ali s ovom je sve naljutio i razbijesnio KHABIBA

UFC

MCGREGOR SE OGLASIO NAKON DUŽE VREMENA: Šokirao je objavom da ide u penziju, ali s ovom je sve naljutio i razbijesnio KHABIBA

Sport.ba
11. 04. 2019 - 19:03
0
Shares

Bivši svjetski šampion u mješovitim borilačkim veštinama (MMA) Konor Mekgregor rekao je danas da je prije borbe sa Habibom Nurmagomedovim slomio stopalo, prenijeli su britanski mediji.

Mekgregor je prošlog oktobra u Las Vegasu izgubio od Nurmagomdeova u UFC 229, na povratku u oktagon poslije pauze od 639 dana.

khabib-nurmagomedov-conor-mcgregor-promo

Poslije te borbe Mekgregor je rekao da je u najvažnijim trenucima griješio i da je Rus pošteno pobijedio, ali je danas otkrio da je imao zdravstvenih problema.

 "Slomio sam stopalo tri nedelje prije te borbe", naveo je Mekgregor na društvenim mrežama, poslije pitanja jednog navijača o njegovom kretanju tokom borbe.

Poslije meča izbila je tuča članova kampa oba borca, a Mekgregor je rekao:

"Ipak sam učestvovao i zadao posljednje udarce te večeri".

 mcgregor-laugh
"Zadovoljan sam kako je proteklo takmičenje, naučene su lekcije", dodao je tada 30-godišnji Irac. Poslije tuče Mekgregor je suspendovan na šest meseci, a Nurmagomedov na devet.

Mekgregor je 26. marta objavio da se povukao iz MMA, ali je nedavno nagovijestio da bi mogao da se vrati u oktagon i izazove Nurmagomedova na novu borbu.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti