11. 04. 2019 - 18:19
Oglasio se Dodik nakon skandala: Ponosan sam što RS ima...
907
Shares
Oglasio se Dodik nakon skandala: Ponosan sam što RS ima reprezentaciju

NEVJEROVATNO

Oglasio se Dodik nakon skandala: Ponosan sam što RS ima reprezentaciju

Sport.ba
11. 04. 2019 - 18:19
0
Shares

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik posjetio je danas u Beogradu žensku fudbalsku ekipu Medicinske škole iz Banje Luke koja se takmiči na Svjetskom školskom prvenstvu u fudbalu Svjetske federacije za školski sport /ISF/, ističući da se Republika Srpska bori za svoju afirmaciju u svakom pogledu, pa i na sportskom planu.

Dodik je, nakon razgovora sa reprezentativkama, naveo da je veoma značajno što Republika Srpska ima svoju reprezentaciju na ovom takmičenju, koje se održava od 7. do 14. aprila i izrazio zadovoljstvo što tim iz RS-a učestvuje u kontinuitetu.

dodik

“To što predstavljaju Republiku Srpsku na ovom takmičenju sigurno je važan momenat u njihovom životu, koji će ih opredijeliti za neke vrijednosti i još više privući RS-u, kao i ideji naše države. Zbog toga sam posebno ponosan”, rekao je Srni Dodik.

On je istakao da je značajno što će njihovi vršnjaci tokom takmičenja čuti za Republiku Srpsku.

“Došao sam da podržim našu reprezentaciju iz Banjaluke koja predstavlja Republiku Srpsku u fudbalu i kažem da sam kao predstavnik RS-a u BiH veoma ponosan što Republika Srpska ima svoju reprezentaciju”, izjavio je Dodik.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti