11. 04. 2019 - 12:43
NI REAL NI BAYERN Mourinho ovim aganžmanom može na samo dno:...
907
Shares
NI REAL NI BAYERN Mourinho ovim aganžmanom može na samo dno: “The special one” pronašao novi klub!

MOGAO BI PREUZETI LYON

NI REAL NI BAYERN Mourinho ovim aganžmanom može na samo dno: “The special one” pronašao novi klub!

11. 04. 2019 - 12:43
0
Shares

Ako je vjerovati glasinama francuskih medija, poznati portugalski strateg Jose Mourinho ozbiljno razmišlja kako bi preuzeo upravljanje klubom, koji prije nekoliko godina nije mogao ni zamisliti dolazak strručnjaka takvog kalibra.

mourinhoPortugalski trener Jose Mourinho bio je među trenerima iz europske kreme od svog odlaska iz Španjolske, i uvijek je bio u središtu pozornosti, i sada nakon odlaska iz Manchester Uniteda, čeka pravu ponudu ili pravu priliku. U novije vrijeme, njegovo se ime pojavljivalo u glasinama koje su ga povezivale s Realom, te kako bi također mogao biti trener Bayerna, a sada iz Francuske dolaze informacije koje su bile nezamisljive prije nekoliko godina.

mourinho11

Prema izvješćima nekoliko francuskih medija, Mourinho je jučer stigao u zračnu luku Lyon Saint-Exupery u Lyonu i trenutak za njegov dolazak nije mogao biti prikladniji za spekulacije, budući da nije tajna da predsjednik Lyona Jean-Michel Aulas traži nasljednika trenera Bruna Genesia.

perez-mourinho3

U posljednjih nekoliko dana, imenovanje novog trenera Lyona je pravi hit u Francuskoj, mediji pišu sve i svašta a čak su se iz kluba morali oglasiti negirajući kako nije istina da je Laurent Blanc prvi kandidat za preuzimanje kluba.

mourinho

Da li će to biti Mourinho kojem bi vođenje Lyona bio najneatraktivniji klub u karijeri još od ekipe Porta, ostaje nam da vidimo.

mourinho3

Učitaj još novosti