11. 04. 2019 - 12:13
Sve je smrdilo, u frižideru truhla hrana, a po dvorištu...
907
Shares
Sve je smrdilo, u frižideru truhla hrana, a po dvorištu razbacano đubre! Zvijezda Barselone plaća OGROMNU KAZNU zbog

BILD OTKRIO ISTINU O DEMBELEU

Sve je smrdilo, u frižideru truhla hrana, a po dvorištu razbacano đubre! Zvijezda Barselone plaća OGROMNU KAZNU zbog "svinjca" u iznajmljenom stanu

Sport.ba
11. 04. 2019 - 12:13
0
Shares

Fudbaler Barcelone Ousmane Dembele oporavlja se od neugodne povrede i trebao bi biti spreman za revanš s Man Unitedom u četvrtfinalu Lige prvaka.

dembele-messi

Mladi Francuz ima trenutno veću brigu - moraće platiti deset hiljada eura jer je ostavio ekološku katastrofu u iznajmljenom domu u Dortmundu.

dembele

Dembele je živio kod jednog 72-godišnjeg koji je za "Bild" otkrio koliko se šokirao kada je ušao u stan.

dembele

"Sve je bilo kao kanta prašine. Prostor zatrpan đubretom, svaka soba. Kad sam ušao bio sam zatečen. To je dom mojih roditelja i bio sam razočaran. Sada ga prodajem", rekao je nesretni Nijemac.

barcelona-dembele-messi-vidal

On je isprva tražio 21.000 eura na ime odštete, ali su Dembeleovi advokati to smanjili i prepolovili cifru.

barcelona-dembele-suarez-messi

"Sve je smrdjelo, kupatilo je bilo u odvratnom stanju, a vodoinstalater je u šolji pronašao kamenje koje je moralo da se vadi ručno. Kad se odselio, nismo znali kako da se riješimo smeća jer je sve pobacao u baštu. U frižideru je ostavio truhlu hranu, bilo je kesa, po podu suhih fleka, a iza vrata gomila neplaćenih računa. Očito nisam jedini koga je Dembele prevario", naglasio je Nijemac.

messi-dembele2

Dembele je iz Dortmunda otišao na ljeto 2017. kada ga je Barcelona kupila za 120 miliona eura. Te pare još nije ni izbliza opravdao na "Nou Campu"...

dembele6

dembele4

dembele3

dembele1

dembele32

dembele

Učitaj još novosti