11. 04. 2019 - 09:24
Ronaldova provokativna proslava izazvala različite reakcije;...
907
Shares
Ronaldova provokativna proslava izazvala različite reakcije; 'uljezu' redar sve upropastio

LIGA PRVAKA

Ronaldova provokativna proslava izazvala različite reakcije; 'uljezu' redar sve upropastio

11. 04. 2019 - 09:24
0
Shares

Cristiano Ronaldo zabio je novi pogodak u ligi prvaka u remiju Juventusa kod Ajaxa (1:1), a njegova proslava gola izazvala je različite reakcije.

5caee013-42e8-4185-9a01-259c0a0a0a6a-ronaldo-golcina-previeworg

U samoj završnici prvog dijela dogodila se brza kontra gostiju preko lijeve strane, odakle je prebačena na drugu stranu za Cancela. On je sjajno ubacio, a Ronaldo svojim nebeskim skokom opalio loptu glavom i savladao golmana Onanu.

cristiano-ronaldo

Portugalcu je to bio osmi pogodak Ajaxu u pet zadnjih utakmica, a uz to je sa šest golova postao najbolji strijelac na utakmicama Lige prvaka na Johan Cruijff Areni (Ibrahimović ima isto šest). Leže mu Holanđani!

2

Odmah nakon gola Portugalac je na svoj karakterističan način otišao proslaviti pogodak blizu kornera, a tamo je to slavlje izazvalo različite reakcije domaćih navijača.

cristiano-ronaldo-matuidi-mandzukic-juventus

Mnogi su mu uputili sočne psovke s tribina, a prema njemu poletjele su i plastične čaše ispunjene napicima.

ronaldo

No bilo je i onih koji itekako vole Ronalda i željeli su ovjekovječiti taj trenutak. Tako je jedan mladi navijač pokušao izigrati redare i napraviti selfie s portugalskim nogometašem. Ušao je u teren došao na dva metra manje od Ronalda, a onda mu je san ugašen, jer ga je ipak u tome spriječio redar.

1

Učitaj još novosti