09. 04. 2019 - 15:18
SRBIJA JE NA NOGAMA: Oktrivena lista "mušterija" elitnih...
907
Shares
SRBIJA JE NA NOGAMA: Oktrivena lista

SRBIJA JE NA NOGAMA: Oktrivena lista "mušterija" elitnih prostitutki, među njima NBA igrači, političari, biznismeni i ubice!

09. 04. 2019 - 15:18
0
Shares

U laptopu Mihajla Maksimovića pronađene tabele sa imenima svih klijenata, među kojima ima mnogo poznatih ličnosti, ali i spisak starleta, stilistkinja, pravnica i manekenki koje su klijentima pružale seksualne usluge za novac, pišu srbijanski mediji. Šapčanin Mihajlo Maksimović, koji je ponovo uhapšen zbog sumnje da je elitne prostitutke, među kojima su i neke poznate ličnosti, podvodio bogatim klijentima, ponovo je u centru pažnje zbog spiska mušterija koji je pronađen u njegovom računaru.

Kako izvor otkriva, Maksimović je uhapšen krajem februara u svom stanu u Beogradu i tada su na spisku od 300 klijenata pronađena imena jednog političara koji je godinama u vlasti, ali i bivšeg košarkaša koji se obogatio tokom karijere u NBA.

2

– Uhapšen je i Maksimovićev brat Dušan M. Od njih su oduzeti mobilni telefoni i dva laptopa u kojima su nađene precizne evidencije, uredne tabele, kako o ženama koje su pružale usluge tako i o klijentima. U dokumentima koje su vodili makroi navode se i putovanja, hoteli u kojima su se sastajali, što donekle i nije bilo iznenađenje za istražitelje, ali je veliki šok bio spisak imena klijenata koji su plaćali starlete, manekene, stilistkinje i druge poznate dame. Na dugoj listi su i jedan dobro poznati političar koji je u vlasti već duže od decenije. Takođe, na spisku je i ime košarkaša koji je završio karijeru, ali je i dalje medijski aktivan – otkriva izvor Kurira upućen u istragu. 

3

On navodi da, osim ove dvojice, na spisku mušterija ima i kriminalaca, fudbalera, pilota, ali i plaćenih ubica. Prema njegovim riječima, za Maksimovića je radilo dvadesetak djevojaka, među kojima su navodno i starleta Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, Playboyeva zečica Božana Vujinović, kao i rijaliti učesnica Nataša Šavija.

– Postoji katalog djevojaka sa svim njihovim karakteristikama, prema kojima su klijenti birali ono što im odgovara. djevojke nije iznejmljivao samo u Srbiji već ih je slao i na ugovorene sastanke sa klijentima u inostranstvo – kaže sagovornik.

4

Među uhapšenima bile su i Tijana Štrulović i Anabela Šćekić – Tigrica, učesnica rijaliti programa. Navodno, nedavno je nekoliko djevojaka putovalo na Sejšele i za taj put dobile su po 10.000 eura.

Kralj elitne prostitucije, kako sagovornik kaže, ponovo je u ruke policije pao čim je sa Kipra krajem februara sletio u Beograd. Klupko je počelo da se odmotava kada su tri djevojke, koje rade za njega, uhapšene u januaru u jednom beogradskom hotelu sa turskim državljanima.

5

– Turci su odmah priznali da su iznajmili i platili djevojke. Ispostavilo se da i one rade za čuvenog makroa, koji u to vrijeme nije bio u zemlji, već na Kipru. Međutim, čim se vratio u Srbiju uhapšen je – kaže izvor.

natasa-savija

Maksimović je i dalje u pritvoru i on se, kao i njegov brat, sumnjiči za trgovinu ljudima. Istražitelji sumnjaju da Maksimović, koji je i 2014. godine uhapšen iz istih razloga, nikada nije ni prestao da se bavi ovim poslom. Maksimović je sredinom 2015. godine sklopio nagodbu sa Prvim osnovnim tužilaštvom o priznanju krivice i sud ga je osudio uslovno na deset mjeseci zatvora, sa rokom provjere od tri godine. Takođe, pristao je i da plati i novčanu kaznu od 120.000 dinara.

savija-naslovna

Učitaj još novosti