09. 04. 2019 - 12:38
OČEKUJE SE HITNA REAKCIJA Luis Suarez poslao jasnu poruku...
907
Shares
OČEKUJE SE HITNA REAKCIJA Luis Suarez poslao jasnu poruku čelnicima Barcelone

ŠTA JE S MOJIM UGOVOROM?

OČEKUJE SE HITNA REAKCIJA Luis Suarez poslao jasnu poruku čelnicima Barcelone

Sport.ba
09. 04. 2019 - 12:38
0
Shares

Barcelona se dugo mučila i s igračem više protiv Atletica, a onda je u 85. minuti silovito tukao Luis Suarez i "Nou Camp" je proključao. Jan Oblak je napokon potpisao kapitulaciju, pa je slavlje moglo početi.

suarez

"S Luisom Suarezom na terenu, Barcelona uvijek pronađe način kako postići pogodak", započinje svoj tekst novinar španskog "Munda Deportiva", bliskog španskim prvacima, kao uvod u priču o jednom od najboljih napadača današnjice.

malcom-suarez

Urugvajcu ugovor s Barcelonom istječe 2021. godine, a bez obzira što je zagazio u tridesete i dalje jednako neumoljivo trese mreže i sastav s "Nou Campa" nije isti s njim i bez njega. Ove sezone postigao je 23 pogotka i upisao 10 asistencija i onda je sasvim logična i jasna kratka poruka koju je navodno nedavno poslao čelnicima kluba: "A šta je s mojim (novim) ugovorom?"

Suarez je sretan u Barceloni i izgledno je da tu želi ostati do kraja karijere, ali čelnicima kluba se ne žuri. Vjerovatno će odluku oprezno prolongirati za narednu sezonu, ako ih Urugvajac još boljim igrama ne natjera na suprotno.

suarez

61645885-lionel-messi-luis-suarez-afp

Uveliko mu se traži i zamjena, a mediji nagađaju imenima Griezmanna, Jovića, Kanea i još nekih asova. Međutim, "El Pistolero" se ne predaje...

griezmann

skysports-luka-jovic-eintracht-frankfurt-4493972

kane2

(Sport.ba)

Učitaj još novosti