08. 04. 2019 - 06:51
Milan Kalinić mora u zatvor: Čeka ga robija zbog prebijanja na...
907
Shares
Milan Kalinić mora u zatvor: Čeka ga robija zbog prebijanja na utakmici?

SKANDAL U BEOGRADU

Milan Kalinić mora u zatvor: Čeka ga robija zbog prebijanja na utakmici?

08. 04. 2019 - 06:51
0
Shares

Ako se bude primjenjivao Zakon o sprječavanju nasilja na sportskim priredbama, Milan Kalinić će odgovarati za prebijanje Dalibora Krkovića, tvrde srbijanski mediji.

2

Skandal prije početka vječitog košarkaškog derbija mogao bi da dobije epilog na sudu! Milana Kalinića čeka 30 do 60 dana robije zbog brutalnog prebijanja jednog čovjeka i to na parketu dvorane Pionir!

kosarkasizvezda

Jezive i nedopustive scene za ulicu, a ne mjesto na kome se odvija sportski događaj... Čovjek s kojim se Kalinić potukao je Dalibor Krković, nekadašnji funkcioner Crvene zvezde i privrednik i lokalni političar iz Kule.

kkzvezda-kkpartizan

Kako saznaje Kurir, do sukoba je došlo zbog mjesta za sjedenje pored terena. Krković je sjedio u stolici koja je bila namijenjena Kaliniću, zbog čega je došlo do rasprave između njih dvojice.

1

Potom se uključio je i Marko Pavlović, direktor marketinga Zvezde. Došlo je do psovki, koje su kulminirale tučom! Prvo je Krković udario Pavlovića, a onda je Kalinić izgubio kompas i krenuo da brutalno tuče Krkovića.

14

Prava je sreća da su tu našao Dragan Šutanovac, koji je odvukao Kalinića i time spriječio još krvaviji sukob. Krković je krvave glave napustio dvoranu, dok je poznati glumac ostao da navija i prati meč do kraja?!

Učitaj još novosti