07. 04. 2019 - 07:50
GOTOVO JE Sjajni napadač napušta United, nova destinacija je...
907
Shares
GOTOVO JE Sjajni napadač napušta United, nova destinacija je fenomenalna

ŽELI U SERIJU A

GOTOVO JE Sjajni napadač napušta United, nova destinacija je fenomenalna

Sport.ba
07. 04. 2019 - 07:50
0
Shares

Belgijski napadač Romel Lukaku smatra se drugim najtraženijim igračem Manchester Uniteda iza Paula Pogbu, a baš kao i francuski veznjak i belgijski reprezentativac, prema mnogima u majici Crvenih đavola, nije pokazao sve što zna. Njegova tradicionalno slaba forma u utakmicama protiv izravnih suparnika u borbi za Ligu prvaka je nešto što se pod palicom Olea Gunnara Solskjaera neće tolerisati.

martial-lukaku-united

Lukakovo ime ranije se nije spominjalo među onima koji će napustiti Old Trafford na ljeto, ali njegov agent Federico Pastorello sugerira da takav scenarij nije nemoguć.

skysports-manchester-united-4592776-solskjaer-lukaku

“Zanima ga samo ostatak ovogodišnje sezone, a borba za treće i četvrto mjesto je vrlo napeta i vidjet ćemo što će budućnost donijeti nakon završetka sezone. On igra drugu sezonu u Unitedu i ima još tri godine ugovora. On je netko tko želi testirati život u različitim kulturama i u različitim zemljama. Volio bi igrati u različitim zemljama jer jednoga dana želi objasniti svojoj djeci kako je osvojao trofeje u različitim prvenstvima“, rekao je Pastorello.

lukaku

“Budućnost je otvorena, ali trenutno nemamo vremena za razgovor o tome”, rekao je on. “Kao dijete volio je Italiju, a pomno prati talijanski nogomet. Danas se svi slažemo da je najbolja Premier liga, ali nekad je bila najbolja Serie A. Tada su mladi igrači sanjali o igranju u Italiji, a naravno da si ih zanimali i Real Madrid i Barcelona, ​​koji mogu privući svakoga.”

romelu-lukaku-7591

Učitaj još novosti