06. 04. 2019 - 20:56
Kovač i Bavarci su ih demolirali, ali sva nemoć Milionera...
907
Shares
Kovač i Bavarci su ih demolirali, ali sva nemoć Milionera ogleda se u ovome: Reus je nemoć iskalio na Lewi

BUNDESLIGA

Kovač i Bavarci su ih demolirali, ali sva nemoć Milionera ogleda se u ovome: Reus je nemoć iskalio na Lewi

06. 04. 2019 - 20:56
0
Shares

Bayern iz Munchena ponovo je preuzeo vodstvo Bundeslige slavljem protiv izravnog suparnika Borussije iz Dortmunda, a sve je bilo gotovo nakon prvog poluvremena u kojem su gosti iz Dortmunda zbijeni često u svoj kazneni prostor vadili loptu iz mreže čak 4 puta, a konačni rezultat na semaforu pokazivao je 5:0 za puno boljeg domaćina.

Prvi pogodak je došao nakon udarca iz kuta, a strijelac je bio Mats Hummels koji nije želio pretjerano slaviti vodstvo protiv bivšeg kluba.

bayern

To se međutim ne može reći za drugi pogotak Bavaraca, odnosno za Roberta Lewandowskog koji je zabio za 2:0 i slavio kao da mu je to prvi pogodak u karijeri.

Strijelac za 3:0 bio je Martinez nakon što su redom promašivali kolege iz njegove momčadi...

I tu nije bilo kraj patnji golmana Burkija, jer se Gnabry (43') također upisao u strijelce na susretu neposredno prije odlaska na odmor nakon brzog kontranapada.

lewandowski-alcantara-bayern

U drugom poluvremenu došlo je do smanjenog intenziteta nogometa jer su domaćini bili prezadovoljni uvjerljivim vodstvom, dok gosti nisu imali snage ni za počasni pogodak, ali ipak još se jednom zatresla mreža vratara Burkija, a svoj drugi pogodak na susretu postigao je Lewandowski pogotkom u praznu mrežu.

Sva nemoć gostiju može se sažeti u ovom žestokom startu Marca Reusa nad Lewandowskim...

Bayern je ovom pobjedom prestigao Borussiju Dortmund za samo 1 bod, a unatoč današnjem demoliranju, očekuje nas uzbudljivih šest kola do kraja sezone.

Učitaj još novosti