02. 04. 2019 - 08:44
U JAVNOSTI JE NEMA, ALI ONA JE ŽIVOTNI OSLONAC NAŠEG...
907
Shares
U JAVNOSTI JE NEMA, ALI ONA JE ŽIVOTNI OSLONAC NAŠEG SELEKTORA: Supruga Roberta Prosinečkog nije ni nalik drugim ženama fudbalera

NAŠ SELEKTOR ZA AZRU

U JAVNOSTI JE NEMA, ALI ONA JE ŽIVOTNI OSLONAC NAŠEG SELEKTORA: Supruga Roberta Prosinečkog nije ni nalik drugim ženama fudbalera

Sport.ba
02. 04. 2019 - 08:44
0
Shares

Legendarni hrvatski fudbaler, a sada selektor reprezentacije BiH, Robert Prosinečki oduvijek je govorio da mu je porodica najveći oslonac u životu.

To tvrde i mnoge druge javne ličnosti, ali razlika je u tome što je kod 50-godišnjeg Roberta Prosinečkog zaista to tako. Da li ste ikada pročitali da je "Robi" bio u epicentru afere?

robert-prosinecki-crvena-zvezda

Niste, jer nije bio. Koliko ste puta vidjeli sliku njegove supruge i djece? Vjerovatno nikada, jer se članovi porodice Prosinečki ne eksponiraju. Drže se zajedno i to im je dovoljno. Selektor "zmajeva" ne voli da priča o privatnom životu, ali je otkrio kako je upoznao suprugu Vlatku 1996. godine.
prosinecki

"Jednom sam došao na kafu, vidio je i počeli smo da razgovaramo. Ja sam započeo razgovor, što inače nije bio moj običaj. Poslije dvije godine smo se vjenčali. Ne pamtim kad smo se posljednji put sporečkali. Fenomenalno funkcionišemo, stvarno nemamo nikakvih problema i prezadovoljan sam svojim porodičnim životom. Imam dvoje djece koju obožavam, suprugu koja me razumije, a to mi daje stabilnost i motiv za rad", rekao je Prosinečki.

Svaki slobodni trenutak posvećuje Vlatki, ali i ćerkama Leonardi i Roberi, na koje je posebno "slab".

prosinecki2

"Vaspitavan sam da treba sačuvati dostojanstvo. Nisam nikada imao velike afere. Brak mi funkcionisao dobro, imam kćerke i ženu, i to mi je najvažnije. Uspjeli smo u svemu tome. Nisam nimalo strog otac i to je vrlo veliki problem. Djeca vole da idu linijom manjeg otpora. Supruga je stalno sa ćerkama, dok sam ja često na putovanjima. Kada dođem kući dozvoljavam im mnogo više nego supruga u period dok sam odsutan", otkrio je Prosinečki za “Azru”.

09

(Sport.ba) 

 

Učitaj još novosti