22. 03. 2019 - 18:51
MANCHESTER KVARI PLANOVE ANCELOTTIU: Otvorili pregovore sa...
907
Shares
MANCHESTER KVARI PLANOVE ANCELOTTIU: Otvorili pregovore sa sjajnim napadačem

SJAJNO

MANCHESTER KVARI PLANOVE ANCELOTTIU: Otvorili pregovore sa sjajnim napadačem

Sport.ba
22. 03. 2019 - 18:51
0
Shares

Oduševio je Irving "Ćuki" Lozano na minulom Mundijalu u Rusiji sve ljubitelje fudbala, pa tako i skaute brojnih klubova iz evropskog vrha.

lozano4

PSV je napravio sjajan potez kada ga je doveo iz Pačuke ljeta 2017. godine za svega osam miliona eura, minule sezone je na 34 nastupa postigao 19 golova i upisao 11 asistencija, dok je ove na isto toliko nastupa takođe upisao 19 golova i dvije asistencije manje, ali sezona još uvijek nije gotova, pa je jasno da će i taj učinak popraviti.

lozano

Nema sumnje da je pred ovim fudbalerom sjajna budućnost, ali kako stoje stvari, ona neće biti vezana za PSV. Napoli je glavni favorit za njegov potpis, ekipa sa "San Paola" je ponudila 40 miliona eura za Lozana, Anćeloti je aminovao taj potez kluba, čeka se odgovor iz Holandije.

Ipak, imaće Napolitanci i jaku konkurenciju, kako je za Irvinga Lozana ponovo zainteresovan Mančester junajted.

"Đavoli" su još dok je igrao u domovini pratili njegove igre, ali na kraju nisu poslali ponudu za njegove usluge, završio je u Ajndhovenu.

Sada, kada se dokazao na "Starom kontinentu", stvari se mijenjaju, a uprava kluba sa "Old Traforda" je navodno već i stupila u kontakt sa njegovim agentom Minom Rajolom, čini se da 40ak miliona eura u današnje vrijeme nije mnogo za igrača takvih kvaliteta.

ole-gunnar-solskjaer

(Sport.ba)

Učitaj još novosti