22. 03. 2019 - 17:07
OVAJ PUT SE NEĆE IZVUĆI: UEFA pokrenula postupak protiv Neymara
907
Shares
OVAJ PUT SE NEĆE IZVUĆI: UEFA pokrenula postupak protiv Neymara

UEFA

OVAJ PUT SE NEĆE IZVUĆI: UEFA pokrenula postupak protiv Neymara

Sport.ba
22. 03. 2019 - 17:07
0
Shares

Mančester junajted je pobjedom od 3:1 na "Parku prinčeva" obezbedio plasman u četvrtfinale Lige šampiona, PSŽ je još jednom ispao u prvoj nokaut rundi, iako su na "Old Trafordu" u prvom meču slavili sa 2:0.

psg

Brazilski internacionalac i najskuplje plaćeni fudbaler svih vremena Nejmar, nije mogao da pomogne svojim saigračima zbog povrede, ali je sa tribina pratio meč protiv Junajteda.

neymar

Nakon utakmice je pobjesnio, rekao je svašta na račun suđenja u toj utakmici, posebno zbog penala koji je nakon odluke video asistenata dodjeljen Junajtedu u samom finišu, evropski mediji prenose i da je bio rješen da posjeti sudije u njihovim prostorijama nakon utakmice, kako bi im rekao šta mu je na umu.

Osoblje PSŽ je uspjelo da ga spriječi da stigne do Skomine u tunelu, gde je pokušao da se razračuna sa djeliocem pravde sa susreta u Parizu. Zbog svega, UEFA je i zvanično pokrenula postupak protiv Nejmara, još nije odabran datum za saslušanje.

neymar

Brazilac je optužen za "vređanje/maltretiranje sudija", zbog svoje izjave na društvenim mrežama.

"Ovo je sramota. Stavili su četvoricu koji ne razumiju fudbal da gledaju usporeni snimak... Ovo ne postoji!!! Kako da stavi ruke na leđa u ovakvoj situaciji. Je**te se!", napisao je napadač PSŽ nakon poraza od Junajteda na "Parku prinčeva".

Spekuliše se da bi mogao da dobije tri meča suspenzije u takmičenjima pod okriljem UEFA.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti