19. 03. 2019 - 13:57
KELAIFI OTVARA KASU: PSG dovodi jednog od najboljih igrača na...
907
Shares
KELAIFI OTVARA KASU: PSG dovodi jednog od najboljih igrača na svijetu

LIGUE 1

KELAIFI OTVARA KASU: PSG dovodi jednog od najboljih igrača na svijetu

Sport.ba
19. 03. 2019 - 13:57
0
Shares

Pari Sen Žermen se sprema za ljeto. Ono od čega će početi je produžetak ugovora Tuhelu za još sezonu, iako mu trenutni ističe 2020.

tuchel

Povjerenje u njemačkog trenera je znak za ostatak tima, Al Kelaifi je već dobio obećanje od Mbapeove porodice, ali i Nejmara seniora.

al-kelaifi

Naime, Real želi da plati svjetski rekord za jednog od dvojice, Zidan bi radije Mbapea, ali od toga nema ništa, PSŽ će zadržati dvije najveće zvijezde.

Osim Rabioa koji odlazi kao slobodan igrač, klub će prodati Lo Selsa koji je na pozajmici, ali koga želi Real, Hese i Kričkovijak će takođe biti na prodaju, ali problem su njihove visoke plate.

rabiot2

U klubu dominira mišljenje da ne treba mnogo mijenjati, čak nisu raspoloženi ni da ode Kavani, umjesto toga mogli bi da prodaju još Trapa koji je na pozajmici u Frankurt, zatim Menijea, Kurzavu i Nkunkua Arsenalu.

meunier-psg-need-to-show-they-want-me-featured-image

To će osloboditi plate, olakšati FFP, ali i otvoriti možda prostor za prvu želju ljeta, Antoana Grizmana. Parižani su spremni da plate 120 miliona eura, ali čini se da imaju malo šansi, odlični napadač ne želi da igra u francuskoj ligi. Pominje se još Dibala kao opcija koji košta slično, a ako raskinu ugovor sa Bufonom, željeli bi Urugvajca Musleru.

antonine-griezmann

Inače u klubu vjeruju da će ubijediti Grizmana, spremni su da mu garantuju platu iz Atletika, plus tu je Mbape koji mu je dobar prijatelj.

U svakom slučaju, dvojica najboljih ne idu nigde, kao ni Di Marija, što je sasvim dobra osnova za planiranje naredne sezone.

(Sport.ba)

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Učitaj još novosti