15. 03. 2019 - 08:47
STIGLA ZVANIČNA PONUDA Hazard napušta Chelsea
907
Shares
STIGLA ZVANIČNA PONUDA Hazard napušta Chelsea

TRANSFERI

STIGLA ZVANIČNA PONUDA Hazard napušta Chelsea

Sport.ba
15. 03. 2019 - 08:47
0
Shares

Real je uputio prvu ponudu za Edena Hazarda, ona je veća od očekivane, ali manja od onoga što Chelsea želi. Naime, "Plavci" su pominjali sumu koja je veća od 100 miliona eura, Realova je 80.

hazard

Za sada nema odgovora, ali je jasno, Eden Hazard neće produžiti ugovor, spreman je da čeka i ljeto 2020. kako bi otišao kao slobodan igrač iz kluba.

Sa druge strane on ne vjeruje da će Chelsea rizikovati da ostane bez centa od njegovog transfera, ali je i suviše veliki igrač da bi ga držali na ledu godinu dana jer neće da produži ugovor.

Navodno će "Plavci" probati još jednom, ali kada nije pitanje novca, teško je ubjediti Belgijanca. Ponuda Chelsea je za 5 miliona po sezoni veća od Realove, no, on ne sluša.

Maurizio Sarri  čija pozicija nije sigurna je komentarisao da za Chelsea treba da igraju samo oni koji to žele, da sa Hazardom nema nikakvih problema, ali on traži da se situacija riješi odmah na početku prelaznog roka.

Šta će od svega biti, vidjećemo, tek manevarski prostor za "Plavce" ne postoji. Uz to, igrači su ubjeđeni da će ih Hazard napustiti...

 

(Sport.ba)

Učitaj još novosti