12. 03. 2019 - 21:18
NE PRESTAJE DA ZAGRIJAVA ATMOSFERU: Veljko Ražnatović još...
907
Shares
NE PRESTAJE DA ZAGRIJAVA ATMOSFERU: Veljko Ražnatović još jednom šokirao javnost

NEVJEROVATNO

NE PRESTAJE DA ZAGRIJAVA ATMOSFERU: Veljko Ražnatović još jednom šokirao javnost

Sport.ba
12. 03. 2019 - 21:18
0
Shares

Veljko Ražnatović, profesionalni srpski bokser, kontinuirano niže pobjede u ringu - iza sebe ima već šest mečeva iz kojih je izašao kao pobjednik, a javnosti je sada priznao kako bi reagovao ukoliko bi on bio taj koji bi primio posljednji udarac.

veljko-1-620x350

On je u jednoj emisji na televiziji Pink otkrio detalje kako iz svog privatnog života, tako i iz profesionalne karijere. 

"To je takav sport, gdje jedan udarac menja sve, a ja ću gledati da ja budem taj čiji udarac mijenja sve. Sve ću uvijek dati od sebe, i da me neko udari ja ću ustati, makar nemao dvije noge. To je obećanje koje sad mogu da kažem... I na rukama, ako treba - obećao je Veljko, koji je istakao da borbe treba da se odvijaju u ringu, u sportskom duhu, a nikako na ulici."

"Nema hljeba tu, što se kaže... Na ulici ne možeš ništa - završićeš u zatvoru ili ćeš da budeš kao, nažalost, većina - navijač, huligan, da te izbode neko nožem, upuca u 28. godini... Da traješ k'o tetrapak, što se kaže, tako da... Sport, braćo, i uživajte." - poručuje Veljko.

Njegova majka Svetlana Ceca Ražnatović uporno je odbijala da gleda njegove mečeve iz publike, budući da strahuje za svog sina. 

veljko-raznatovic-24-830x0

"Uvijek ona odgleda kada se završi... Uživo neće nikad," - siguran je Veljko

Da li će se to promijeniti, saznaćemo u narednoj Veljkovoj borbi koja će znajući njega biti uskoro.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti