05. 03. 2019 - 17:20
HAOS U UNITEDU: Solskjaer spriječio tuču između dvije zvijezde
907
Shares
HAOS U UNITEDU: Solskjaer spriječio tuču između dvije zvijezde

NEVJEROVATNO

HAOS U UNITEDU: Solskjaer spriječio tuču između dvije zvijezde

Sport.ba
05. 03. 2019 - 17:20
0
Shares

Teško je utvrditi šta više opterećuje ambiciju Mančester junajted da se u srIJedu plasira u četvrtfinale Lige šamiona na Parku prinčeva u duelu sa Pari Sen Žermenom.

skysports-ole-gunnar-solskjaer-4588574

Kao da rezultatski minus od 0:2 sa Old Traforda nije bio dovoljno veliki problem, pa je na listu povrijeđenih (Matić, Lingard, Erera, Sančez, Mata, Valensija, Darmijan) morala da se nakalemi i nesloga u svlačionici.

pogba3

Prema navodima Sana u sukob, skoro pa fizički, ušli su Pogba i Lukaku, jer je Belgijanac zamjerio svom najboljem prijatelju što mu nije dozvolio da izvede penal i tako mu dopusti da protiv Sautemptona (3:2) zabilježi het-trik.

lukaku

Francuz je bio neumoljiv, šutirao je i promašio, tako da su po dolasku u svlačionicu krenuli da se verbalno obračunavaju, a teži incident je spriječio trener Solskjer.

Pogbe zbog isključenja neće biti večeras protiv Parižana, ali je uprkos višku slobodnog vremena, prepustio svom najboljem drugu u ekipi da demantuje spekulacije najtiražnijeg ostrvskog tabloida:

"Kada mržnja ne pomaže, počinju laži da šire." - napisao je Lukaku na Tviteru.

Belgijski centarfor na posljednje dvije utakmice protiv Kristal palasa i Sautemptona postigao je po dva gola i zato će biti udarna igla Junajteda za utakmicu protiv PSŽ u kojem će im biti potrebno čudo za prolaz među osam najboljih timova na kontinentu.

solskjaer1

(Sport.)

Učitaj još novosti