02. 03. 2019 - 21:37
Ibra šou ide dalje: Zlatan otkrio šta bogataši ne rade za...
907
Shares
Ibra šou ide dalje: Zlatan otkrio šta bogataši ne rade za razliku od njega!

IKEA U CENTRU PAŽNJE

Ibra šou ide dalje: Zlatan otkrio šta bogataši ne rade za razliku od njega!

Sport.ba
02. 03. 2019 - 21:37
0
Shares

Napadač Los Angeles Galaxyja i bivši reprezentativac Švedske, planetarno popularni Zlatan Ibrahimović, bio je gost popularnog šoua u SAD-u - Jimmy Kimmel Live. Uoči početka nove sezone Ibrahimović je progovorio o raznim temama, između ostalog i odabiru kuće za život u Los Angelesu, kao i kupovini namještaja za nju.

* Imaš li namještaja u svom domu?

"Imam. Kada smo tražili kuću koju bi unajmili rekao sam supruzi "nađi kuću s namještajem, jer nemam namjeru hodati s tobom po dućanu i tražiti namještaj". Nakon nekog vremena rekla mi je da je našla kuću, ali da nema namještaja. Rekao sam joj "dobro, idi u IKEA-u i kupi namještaj", rekao je Zlatan i nastavio.

"Čovjek koji nam je iznajmio kuću me u tom trenutku pogledao i rekao 'bogati ljudi ne kupuju namještaj u IKEA-i'. Odgovorio sam mu 'ne, to rade inteligentni ljudi'", rekao je legendarni Ibra i nasmijao cijeli studio.

IKEA je švedski koncern koji se bavi prodajom i izradom namještaja. Osim namještaja IKEA prodaje i nekretnine, te posjeduje restorane koji se nalaze u njezinim trgovačkim centrima.

ibrahimovic

ibrahimovic

ibrahimovc

ibrahimovic

novak-djokovic-zlatan-ibrahimovic

ibrahimovic

ibrahimovic

Učitaj još novosti