25. 02. 2019 - 11:46
DEMOLIDOR ODUŠEVIO KOREJU, SBC prvak pokazao zašto ga smatraju...
907
Shares
DEMOLIDOR ODUŠEVIO KOREJU, SBC prvak pokazao zašto ga smatraju najatraktivnijim borcem svijeta

MMA

DEMOLIDOR ODUŠEVIO KOREJU, SBC prvak pokazao zašto ga smatraju najatraktivnijim borcem svijeta

Sport.ba
25. 02. 2019 - 11:46
0
Shares

Ovog vikenda održan je ROAD FC 52, priredba istoimene korejske promocije, na kojoj je jedan od takmičara bio Michel Pereira. SBC prvak poznat pod nadimkom “Demolidor” svojim je nastupom potvrdio zašto ga mnogi smatraju čak i najatraktivnijim borcem svijeta.

Demolidor je u ovu borbu ušao s gotovo 90 kilograma, što je mogao budući da je borba bila dogovorena bez težinskog limita. Protiv sebe je imao korejskog borca Kim Dae Sunga, koji se inače bori između srednje i teške kategorije. On je ovog puta bio unutar teškaških limita, odnosno teži od SBC prvaka velter kategorije.

Pereira je bio favorit, a to je i potvrdio, ovim putem oduševivši korejske fanove. Pereiri je ovo bio treći nastup u Roadu, no svakako najatraktivniji do sada. Prvi je odradio malo opreznije nego inače, dok je u drugom slavio nakon samo 41 sekundu. Sada je u potpunosti iskoristio činjenicu da je protiv sebe imao nevjerojatno izdržljivog, ali kvalitetom ipak nedovoljno dobrog protivnika.

Brazilac je takvu borbu iskoristio da fanovima ponudi show čiji su inserti vrlo brzo obišli svijet. Prvo je pri samom predstavljanju odradio breakdancing točku, da bi u borbi prezentirao ono što može. Bilo je tu napada s kaveza, showtime kickova, udaraca kakva smo najviše viđali u “Mortal Kombatu”, ali i sad već legendarnog “backflip stompa”, kojeg smo mogli vidjeti na njegovom SBC 17 nastupu protiv Laertea Silve. Borbu je završio u uvodnim trenucima druge runde, udarcima koljenom u glavu.

Ispod teksta imate priliku pogledati cijelu borbu, ali i kompilaciju samo onih najboljih “flashy” trenutaka. Nadamo se kako ćemo Demolidora uskoro ponovno moći vidjeti u SBC-u ili negdje blizu nas. Jer to je borac kojeg je potrebno pogledati uživo da biste mogli u potpunosti uživati u onome što on nudi.

 

(Sport.ba)

Učitaj još novosti