22. 02. 2019 - 22:48
Ranieri sve bliže Čempionšipu, Deulofeu održao čas fudbala u Velsu
907
Shares
Ranieri sve bliže Čempionšipu, Deulofeu održao čas fudbala u Velsu

PREMIJERŠIP

Ranieri sve bliže Čempionšipu, Deulofeu održao čas fudbala u Velsu

Sport.ba
22. 02. 2019 - 22:48
0
Shares

U terminu od 20.45, večeras su odigrane dvije utakmice 27. kola engleske Premijer lige.

Vest Hem je ostvario pobjedu u malom londonskom derbiju protiv Fulama na svom terenu nakon preokreta, na kraju je bilo 3:1 za "Čekićare".

Gosti su poveli već u trećem minutu kada je Rajan Babel pogodio poslije asistencije Sesenjona. Međutim, ubrzo je uslijedio potpuni sunovrat ekipe Klaudija Ranijerija.

U 29. minutu Čičarito Ernandez je poravnao rezultat nakon pravog karambola u kaznenom prostoru gostujuće ekipe, a preokret je donio Isa Diop u 40. minutu susreta.

Za Fulam je u drugom poluvremenu debitovao i novajlija Lazar Marković, ali to nije pomoglo gostima da izbjegnu poraz pošto je Mišal Antonio potvrdio trijumf "Čekićara" u prvom minutu nadoknade vremena.

Votford je bio veoma ubjedljiv u gostima Kardifu gdje je slavio sa čak 5:1. "Stršljenovi" su stigli do još jedne pobede na krilima fantastičnog Đerara Delofeuea koji je učestvovao kod svih golova svoje ekipe.

Španac je prvo pogodio u 18. minutu nakon sjajne akcije i uz dosta sreće tokom iste. Prednost je duplirao u 61. kada je pretrčao više od pola terena i rutinski savladao golmana Velšana, da bi dva minuta kasnije fantastičnom završnicom obezbijedio trijumf svoje ekipe.

Pogađao je i Troj Dini, prvo u 73. minutu na asistenciju, pogađate, fenomenalnog Đerara Delofeua, potom i u prvom minutu nadoknade vremena. Utješni gol za Kardif djelo je Sola Bambe osam minuta kasnije.

Učitaj još novosti