21. 02. 2019 - 10:02
"OVO SAM JA S 20 GODINA": Danas imam 60 i izgledam BOLJE OD...
907
Shares

OTKRIO TAJNU

"OVO SAM JA S 20 GODINA": Danas imam 60 i izgledam BOLJE OD SVOJIH SINOVA, kad me djevoje vide ZINU OD IZNENAĐENJA (FOTO)

21. 02. 2019 - 10:02
0
Shares

Advokat u penziji iz Ohaja Klejton Paterson (60) otkrio je tajnu svog vitkog izgleda, na kojem mu zavide mnogo mlađi muškarci.

Sve je počelo, kako on sam kaže, ljubomorom na starijeg brata.

2

Dok je Klejton stalno bio mršavko, njegov brat je bez mnogo truda uvijek bio mišićav. Zato je pazio šta jede i vježbao uvijek, a onda mu se desio život.

3

U međuvremenu je gradio i karijeru, oženio se i dobio četvero djece i obaveze su mu nametnule drugačiji tempo života, pa je briga o tijelu pala u drugi plan.

4

- Uvijek sam htio da budem dobar primjer svojoj djeci. Zato sam se za 50. rođendan vratio u teretanu, a u 59. godini shvatio da mogu i da se takmičim u bodibildingu. Da, izgledam fenomenalno, svjestan sam toga, ali mnogo bolje je to što se osjećam neuporedivo bolje na psihičkom planu. Zdrav sam, jak, sposoban za sve. Uopšte se ne osjećam kao da imam 60 godina - kaže Klejton, dodajući da su svi prijatelji njegovih sinova ljubomorni na njegov izgled.

5

- U početku sam angažovao trenera kako bi mi pomogao sa vežbama i ishranom. Sada je to moj način života i ne mogu ni da zamislim da vježbam ili se hranim drugačije. Da, ima dana kada mi se ne ide u teretanu, ali čim se nateram da samo uđem i osjetim tu energiju, odmah mi se vrati volja za vježbanjem - poručuje ovaj deda.

6

7

8

Učitaj još novosti