12. 02. 2019 - 17:30
ZA DOBROBIT SVIH U MADRIDU Bivši igrač Reala: Jedva čekam da...
907
Shares
ZA DOBROBIT SVIH U MADRIDU Bivši igrač Reala: Jedva čekam da Messi ode u penziju, ne mogu ga gledati

ALVARO ARBELOA

ZA DOBROBIT SVIH U MADRIDU Bivši igrač Reala: Jedva čekam da Messi ode u penziju, ne mogu ga gledati

Sport.ba
12. 02. 2019 - 17:30
0
Shares

Lionel Messi prema mnogima je najbolji nogometaš u novijoj historiji, a možda i ikada. Malo je onih koji ne priznaju Argentinčeve uspjehe i genijalnost na travnjaku, a među njima je i bivši realovac.

messi-denis-suarez

Alvaro Arbeloa nosio je dres Kraljevskog kluba nekoliko sezona, i to baš u periodu kada je Messi bio na vrhuncu svoje karijere i iz sezone u sezonu terorizirao odbranu madridskog kluba.

Španac priznaje da ni danas ne voli gledati Messija kako igra. Arbeloa kaže da odbrojava dane do trenutka kada će se Barcina zvijezda penzionisati kako ga više ne bi morao gledati.

arbeloa

"Znamo koliko je Messi dobar igrač, ali nikada neću uživati u njegovim utakmicama. Nadam se da će se brzo oprostiti i iskreno odbrojavam dane kada će Messi otići u penziju", rekao je Arbeloa.

messi

36-godišnjak koji je u karijeri igrao za Real Madrid, Deportivo iz La Coruñe, Liverpool i West Ham, ističe da ne mrzi Barcelonu, već brz Messijev odlazak želi zbog dobrobiti Real Madrida, kluba u kojem je ponikao.

"Nisam čovjek koji mrzi Barcu, već želim da se Messi što prije oprosti zbog dobrobiti Real Madrida", podvukao je Arbeloa, prenosi Marca.

messi

No Arbeloa će se još načekati do tog trenutka jer magični Argentinac i ove sezone briljira i niže rekorde. Ugovor s katalonskim klubom traje mu do 2021. godine, a počelo se pričati i o novom produženju.

Učitaj još novosti