12. 02. 2019 - 15:43
AS DOLAZI DO INFORMACIJA: Igrači su okrenuli leđa Sarriu
907
Shares
AS DOLAZI DO INFORMACIJA: Igrači su okrenuli leđa Sarriu

PREMIERSHIP

AS DOLAZI DO INFORMACIJA: Igrači su okrenuli leđa Sarriu

Sport.ba
12. 02. 2019 - 15:43
0
Shares

ŠPANJOLSKI AS piše kako su se neki od ključnih igrača Chelseaja okrenuli protiv menadžera Maurizija Sarrija. Također, napominju da svi uvjeti za dolazak Edena Hazarda u Real Madrid sljedeće ljeto polako sjedaju na svoje mjesto.

hazard

Chelsea je u prošlom kolu Premiershipa doživio jedan od najtežih poraza u povijesti kluba kada su na Etihadu teško stradali od Manchester Cityja 6:0. Ove godine igraju Europa ligu i cilj im je bio vratiti se u Ligu prvaka sljedeće sezone, ali trenutno se nalaze na šestom mjestu, što je nedovoljno za drugo najjače klupsko natjecanje UEFA-e. Španjolci napominju da bi još jedna sezona bez Lige prvaka prisilila klub na prodaju zvijezda kako bi zadovoljili uvjete financijskog fair playa. 

hazard

"Glavni kandidat za prodaju je Eden Hazard. Svi preduvjeti su ovdje da belgijska zvijezda postane veliko pojačanje Reala nadolazećeg ljeta. S obzirom na to da Hazardu ugovor istječe u petom mjesecu sljedeće godine, Chelsea će razmatrati ponude na ljeto. Belgijac nikada nije skrivao želju za oblačenje bijelog dresa u nekom trenutku svoje karijere. Ima 27 godina, sad ili nikad", pišu Španjolci pa nastavljaju:

Isti je osjećaj u Realu gdje su sve više uvjereni da bi Hazard bio idealna akvizicija na kraju sezone. Kao što je bio slučaj s Thibautom Courtoisom prošle sezone, činjenica da će Hazard ući u zadnju godinu ugovora znači da u Realu mogu očekivati manju cijenu za napadača Chelseaja.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti