11. 02. 2019 - 18:37
NEVJEROVATAN IGRAČ! LUKA DONČIĆ POSTAVIO NOVI REKORD
907
Shares
NEVJEROVATAN IGRAČ! LUKA DONČIĆ POSTAVIO  NOVI REKORD

NBA

NEVJEROVATAN IGRAČ! LUKA DONČIĆ POSTAVIO NOVI REKORD

Sport.ba
11. 02. 2019 - 18:37
0
Shares

Slovenac je sinoć srušio Trejl Blejzerse i tako nastavio da oduševljava sve ljubitelje košarke
Stigao je Luka Dončić u NBA nakon nevJerovatne sezone u dresu madridskog Reala, sa kojim je osvojio sve, a pritom je pokupio i sve individualne nagrade, a čak je i ljeto prije toga osvojio zlato sa Slovenijom na Eurobasketu.

Očekivalo se puno od njega i u NBA ligi, ali niko nije mogao ni da pretpostavi da će Dončić postati lider Dalas Maveriksa i da će postati jedan od najuticajnijih i najboljih igrača na Zapadu, a još uvek nije ni Ol-star pauza.

doncic-luka-2

Malo je nedostajalo da se nađe i na smotri najvećih zvijezda, igraće na utakmici zvezda u usponu i učestvovaće u takmičenju u vještinama, ali je utisak da je morao da se nađe i na samoj Ol-star utakmici, posebno jer je po glasovima navijača bio odmah iza LeBron Džejmsa.

Bilo kako bilo, sva je prilika da ga nećemo gledati na utakmici svih zvezda, osim ako ne dođe do neke nepredviđene povrede, pa Dončić naknadno dobije poziv.

Kada smo već kod Ol-star pauze, novi Dončićev rekord vezan je upravo za taj period.

Naime, ovaj 19-godišnji košarkaš iz Slovenije je postao prvi igrač u historiji NBA lige, koji je sa 19 godina ili manje postigao više od 1100 poena do Ol-star pauze!

Još jedan pokazatelj da Dončić igra sezonu za pamćenje, u nastavku pogledajte i neke od njegovih najboljih poteza ove sezone.

 

 

(Sport.ba)

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Učitaj još novosti