11. 02. 2019 - 18:04
LAGAO JE ZBOG RONALDA Sada je sve otkriveno
907
Shares
LAGAO JE ZBOG RONALDA Sada je sve otkriveno

ŠPANIJA

LAGAO JE ZBOG RONALDA Sada je sve otkriveno

Sport.ba
11. 02. 2019 - 18:04
0
Shares

Ovog januara, brazilski reprezentativac Marcelo napunio je 12 godina otkako se priključio Kraljevskom klubu. Nakon dvije sezone u Fluminenseu, u seniorskom fudbalu, zakapario ga je najtrofejniji europski klub, a dolaskom Cristiana Ronalda 2009. godine započelo je jedno od najvećih prijateljstava.

marcelo-ronaldo

Odličan odnos lijevog bočnog i portugalske zvijezde razvijao se tokom godina, kako na travnjaku tako i van njega. U klupske vitrine donijeli su 4 'ušata trofeja' te po 2 prvenstva, kupa i superkupa. Pored toga, postali su nerazdvojni prijatelji, a Ronaldo je upravo Marcelu otkrio da će napustiti redove Reala nakon 9 godina.
„Bili smo na treningu u sklopu priprema za finale Lige prvaka i tada mi je rekao: 'Odlazim“, izjavio je 30-godišnji Brazilac u intervjuu za Esporte Interactivo. Tada ga je novinarka pitala je li to znači da joj je lagao kada ga je svojedobno pitala za sudbinu Portugalca: „Da, slagao sam, ali morao sam to učiniti za njega“.

marcelo

Uz to, Marcelo je otkrio što planira po pitanju svoje budućnosti. U posljednjih pola godine vrlo često ga se dovodilo u vezu s odlaskom u Juventus.

„Odlazak u Juventus? Oni su odličan klub, ali ja imam ugovor s Real Madridom“, nije puno otkrio igrač koji je upisao 58 nastupa za Selecao.

Tko zna, možda je lagao i po ovom pitanju…

 

(Sport.ba)

Učitaj još novosti