11. 02. 2019 - 17:59
"DA LI ĆE MI SE VRANJEŠ VRATITI?", KARLEUŠA USRED NOĆI UPALA...
907
Shares

"DA LI ĆE MI SE VRANJEŠ VRATITI?", KARLEUŠA USRED NOĆI UPALA KOD NJE: Tresla se i plakala, A ODGOVOR JOJ SE NIJE DOPAO!

11. 02. 2019 - 17:59
0
Shares

Nakon što su javnosti procurile njene provokativne slike i poruke koje je, navodno, slala Ognjenu Vranješu, Jelena Karleuša nema mira.

5c459baf-519c-4fc4-b2cb-451a0a0a0a67-1738401-karleusa-vranjes-ls-previeworg

Alo.rs javlja kako je pjevačica odlučila da ode kod vidovnjaka kako bi saznala da li će joj se Vranješ vratiti.

vranjes-karleusa-porukeDok je planirala nastup na MAC-u, gdje je kasnije izvela pjesmu "Lajk", ali i odlazak za Kinu na pokajanje kod muža Duška, Karleuša je prvo svratila kod jednog poznatog beogradskog vidovnjaka, koji je lociran u Novom Beogradu, a kod kojeg odlazi veliki broj poznatih ličnosti.

karleusa1

Kako tvrdi izvor blizak Karleuši, pjevačica je bila vidno uznemirena, unezvjerena i tužna.

karleusa-jelena- Jelena je stigla u večernjim časovima kod našeg poznatog vidovnjaka. Inače, kod njega dolazi veliki broj javnih ličnosti i uglavnom svi pristižu tamo poslije sedam, osam uveče kako ih niko ne bi primijetio. Obično u tim terminima vidovnjak ne zakazuje ostalim mušterijama, ali se desi da se ponekad sretnu vipovci i "običan svijet" - otkriva izvor.

Izvor je ubrzo ugledao Jelenu, koja je od vidovnjaka izašla raspoloženija nego kada je stigla.

vranjes-karleusa - Kako sam kasnije čuo, nju je zanimala samo jedna stvar, a to je da li će se nakon svega pomiriti sa Ognjenom Vranješom, te da li ta veza može da opstane uprkos skandalu koji im se dogodio - otkriva izvor  za Alo.rs i  dodaje da Jelena nije bila zadovoljna odgovorom.

5c61541e-7514-4680-a305-70d10a0a0a67-1387589-karleusa-ls-690x480

 - Jelena je i ranije dolazila kod tog vidovnjaka i on joj je još davno predvidio skandal, a u karijeri i to nakon što se bude udala. Kako se to ostvarilo i to ne jednom, nego sada već drugi put, ona njemu sve vjeruje. Ipak, ovog puta posavjetovao ju je da se mane ćorava posla, da zaboravi na Vranješa i potrudi se da ponovo zadobije Duškovo povjerenje kako bi sačuvala brak  - otkriva izvor.

karleusa-tosicJelena je nakon toga spakovala kofere i otišla u Kinu kod supruga.

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Učitaj još novosti