11. 02. 2019 - 17:02
ON NE OSTAJE DUŽAN Vratio novac od transfera
907
Shares
ON NE OSTAJE DUŽAN Vratio novac od transfera

TRANSFERI

ON NE OSTAJE DUŽAN Vratio novac od transfera

Sport.ba
11. 02. 2019 - 17:02
0
Shares

Profesionalni sportisti često znaju oduševiti humanitarnim gestama, ali potez Kevina Princea Boatenga, koji nije bio zamišljen kao humanitarna akcija ali je takav ispao, ulazi u sferu veličanstvenih.

Naime, jedan navijač, strastveni igrač Fantasy Footballa, nedugo prije nego što će Boateng šokirati fudbalsku javnost i preći u Barcelonu, kupio ga je za svoju momčad u Serie A Fantasy ligi, ali samo nekoliko dana kasnije, Ganac je završio u katalonskom gigantu.
Navijač je potom, više iz šale, nego što je nešto zaista želio, na Instagramu objavio cijelu situaciju i zatražio od Boatenga povrat novca koji je uložio u njega na fantasiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

È iniziato come uno scherzo, uno di quei commenti per fare due risate...@princeboateng mi ha risposto, siamo finiti su tutte le prime pagine dei quotidiani sportivi. Migliaia di persone poi hanno iniziato a scrivere le stesse cose e farmi domande per sapere se realmente avessi ricevuto il rimborso. Ecco la risposta... ! Premesso che @princeboateng nulla doveva, ripeto era una cosa ironica, ma da gran signore ha mantenuto la promessa . I soldi del bonfifico, tutti, andranno in beneficenza, credo sia la cosa più giusta. Grazie Prince, spero di poterti incontrare presto! Grazie anche a tutti i vostri messaggi di apprezzamento, taggate i vostri colleghi fantallenatori e aiutatemi a incontrare Boa seguendo gli sviluppi e la pagina. Se siamo in tanti e riesco ad incontrarlo porterò i messaggi e i saluti di tutti i FANTALLENATORI❤@sosfantacalcio @skysport @sportmediaset #fantacalcioseriea #fantacalcio #boateng #prince #king #football #barca #barcellona #sassuolo #rimborso #sport #history #godsavethekingborn #fantallenatori #re #renato #fantaprince #fantastic #crazy #realhistory #followme

A post shared by godsavetheking (@godsavethekingborn) on

„Dužan si mi, što da sad radim, evo ti broj mog računa,“ napisao je, a potom je stigao šok.

„Zdravo Renato, već sam ti ga vratio, pozdrav,“ odgovorio mu je Boateng.

Mladi Talijan oduševio se Boatengovom gestom i poželio karte za utakmicu Barcelone kako bi mu se osobno zahvalio i dogovorio u koju će humanitarnu akciju proslijediti lovu.

 

(Sport.ba)

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Učitaj još novosti