07. 02. 2019 - 19:02
VELIKE PROMJENE U DVA LONDONSKA KLUBA: Čelsi i Totenhem ostaju...
907
Shares
VELIKE PROMJENE U DVA LONDONSKA KLUBA: Čelsi i Totenhem ostaju bez najboljih, lista zamjena će vas iznenaditi!

PREMIERSHIP

VELIKE PROMJENE U DVA LONDONSKA KLUBA: Čelsi i Totenhem ostaju bez najboljih, lista zamjena će vas iznenaditi!

Sport.ba
07. 02. 2019 - 19:02
0
Shares

Totenhem i Čelsi su u sličnoj situaciji, najbolji igrač ulazi u posljednju godinu ugovora i gleda ka Španiji, konkretno Real Madridu. Kod "Pevaca" je jasno da će Eriksen čekati ponudu, ali da Levi nikako ne smije da dozvoli da ga izgubi bez obeštećenja, odnosno da odšeta u leto 2020. kao slobodan igrač.

Zbog toga, ako Danac prelomi da neće potpisati novi ugovor, klub već traži zamjenu.

eriksen

Prvo ime je Džejms Medison iz Lestera koji je stigao ljetos iz Noriča, njegov ugovor je koštao lisice oko 20 miliona funti, bez bonusa koje će izgleda ispuniti, do sada je postigao pet golova i imao 4 asistencije. "Pijevci" traže domaće igrače kako bi popunili kvotu, imaju samo šestoricu, recimo Ben Dejvis nije kvalifikovan kao domaći igrač, jer je odrastao u Velsu i tamošnjem fudbalskom sistemu. Zbog toga, klub na listi imao Džeka Klarka iz Lidsa, napadača Hala, Džeroda Bovena, desnog beka Noriča Maksa Aronsa kao i Dejvida Bruksa iz Bornmauta koji igra za Vels, ali je karijeru počeo u Engleskoj.

Što se Čelsija tiče, pošto je Azar saopštio da je donio odluku, mada ne i kakvu, mnogi pretpostavljaju da je prelomio i da želi u Real.

hazard

Oko 100 miliona eura koje "Plavci" traže teško da su prava cijena za igrača kome će ugovor isticati naredne godine. Ipak, zamjenu moraju da dovedu ako Belgijanac ode, priča se o Kutinju, mada to je teška misija. Najrealnije za Čelsi bi bilo da uzme Asensija ili Iska kao dio dogovora, sa tim što ovaj drugi nije baš oduševljene time da dođe na "Stamford Bridž", pisali smo, razmatra ponude Sitija ili eventualno Juventusa.

Sari traži od kluba da što pre zna situaciju oko Azara, ali je Čelsi nemoćan, Belgijanac kaže da nije vreme da se priča jer se tim bori za trofej u Liga kupu, u trci je u LE, i u FA kupu, a moraju da se plasiraju u top 4.

Bilo kako bilo, izgleda da nas čeka seoba plejmejkera iz Londona, a da klubovi već užurbano jure nova rješenja.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti