07. 02. 2019 - 09:55
UHVAĆEN NA DJELU - ODMAH JE IZAZVAO POTRES Mourinho pred novim...
907
Shares
UHVAĆEN NA DJELU - ODMAH JE IZAZVAO POTRES Mourinho pred novim velikim angažmanom, otkrivena i lista želja

VRAĆA SE NA MEAZZU?!

UHVAĆEN NA DJELU - ODMAH JE IZAZVAO POTRES Mourinho pred novim velikim angažmanom, otkrivena i lista želja

Sport.ba
07. 02. 2019 - 09:55
0
Shares

Italijanski mediji javljaju da je Jose Morurinho u Milanu i da će danas ručati s Interovim direktorom Beppeom Marottom što je odmah po objavi zagolicalo maštu navijača Nerazzura s kojima je „the Special one“ osvojio sve što se moglo osvojiti 2010. godine (Ligu prvaka, Serie A i Kup).

mourinho

Mourinho je na trenerskoj burzi još od decembra i otkaza u Manchester Unitedu, a nakon Intera još je gradio karijeru u Real Madridu i Chelseaju.

jose-mourinho

Trenutni trener Intera Luciano Spalletti je pod konstantnim pritiskom, koji je eruptirao domaćim porazom od fenjeraša Bologne i dani su mu vjerovatno odbrojani.

spalletti

Osim Josea Mourinha, kao potencijalni strateg se spominje Antonio Conte, ali činjenica da je Portugalac danas u Milanu, ide u prilog činjenici da njegov dolazak nije turističke prirode.

antonio-conte-manager-of-chelsea-kisses-the-premier-league-trophy-picture-id686365810-800

Italijani otkrivaju i šta zapravo traži Posebni: prije svega garancije za prijelazni rok, Godin je dobar početak, ali Portugalac hoće da se on pita na ljeto, što je uvijek u Italiji teško, jer postoji sportski direktor.

godin5

Portugalac traži da tačno zna budžet, ali i da dostavi listu igrača koje želi kako bi prihvatio poziv. Sigurno je da bi njegov povratak izazvao euforiju na "Meazzi", ali pitanje je šta bi se desilo sa Marottom koji radi na transferima Barelle i Chijese, ako se njegova viđenja prijelaznog roka razlikuju od Mourinhovih.

nicola-barella

chiesa

Najvjerovatnije da će tek na ljeto eventualno preuzeti klupu voljenog velikana, a ni Contea ne smijemo otpisati. Ipak, više detalja znat ćemo nakon današnjeg ručka...

mourinho11

(Sport.ba)

Učitaj još novosti