06. 02. 2019 - 13:13
NE MOŽE VIŠE DA TRPI UVREDE: Aleksandar Kolarov diže sidra i...
907
Shares
NE MOŽE VIŠE DA TRPI UVREDE: Aleksandar Kolarov diže sidra i odlazi u ŠPANIJU

SERIE A

NE MOŽE VIŠE DA TRPI UVREDE: Aleksandar Kolarov diže sidra i odlazi u ŠPANIJU

Sport.ba
06. 02. 2019 - 13:13
0
Shares

Poslije svega, ne bi čudilo da Aleksandar Kolarov napusti Romu. Uvrede navijača ne želi da trpi, tim prije što daje sve od sebe, igra i povrijeđen, od povratka u grad poslije sedam godina u Sitiju, on se ispostavio kao jedan od rijetkih pravih poteza Monćija.

Klub i svlačionica su mu pružili podršku, ali kapiten Srbije nije zadovoljan činjenicom da navijači ne cijene njegovu posvećenost. On se vratio iz Sitija i pored protivljenja Gvardiole jer nije više mogao da izdrži život u Engleskoj, odrekao većih primanja kako bi ponovo zaigrao u Italiji.

roma-kolarov

Jučer mu je na srpskom podršku pružio i kapiten De Rosi, međutim Kolarov sada ne želi da produži ugovor sa Romom koji ima do 2020. iako "Vučica" hoće svim silama da ga zadrži. Pojavio se Atletiko iz Madrida koji bi ga rado doveo, traže novog lijevog beka, odlazi Luis Felipe i kako se saznaje, kapiten reprezentacije Srbije ozbiljno razmišlja o odlasku.

Kolarov ima 33 godine, igra na vrhunskom nivou, pominje se i Inter, ali on želi da napusti Italiju i okuša se u Primeri. Zanimljivo da je Atletiko želeo Srbina i početkom decenije kada je otišao u Siti.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti