31. 01. 2019 - 10:53
KLOPP OSUO PALJBU PO SUDIJI NAKON KIKSA LIVERPOOLA: "Pitajte...
907
Shares
KLOPP OSUO PALJBU PO SUDIJI NAKON KIKSA LIVERPOOLA:

ENGLESKA PREMIER LIGA

KLOPP OSUO PALJBU PO SUDIJI NAKON KIKSA LIVERPOOLA: "Pitajte ga zašto nam nije svirao najočigledniji penal"

Sport.ba
31. 01. 2019 - 10:53
0
Shares

Nogometaši Liverpoola nisu uspjeli iskoristiti poraz Manchester Cityja nakon što su u susretu 24. kola engleskog prvenstva na Anfieldu odigrali 1:1 protiv Leicester Cityja.

Nakon što je Manchester City u utorak izgubio na gostovanju kod Newcastle Uniteda (1:2), Redsi su pobjedom mogli pobjeći Građanima na sedam bodova prednosti. Liverpool je poveo već u trećoj minuti golom Sadia Manea i činilo se kako će lako do bodova. Međutim, u posljednjim trenucima prvog dijela izjednačio je Harry Maguire.

mane

U nastavku susreta domaćin je pritiskao, napadao je, tražio je gol, ali nije uspio slomiti obranu Lisica.

U drugom poluvremenu dogodio se i sporan trenutak kad je u kaznenom prostoru Leicestera srušen Keita, a sudac Atkinson nije ništa dosudio.

maguire

Jurgen Klopp nije mogao vjerovati da njegova momčad nije dobila kazneni udarac.

salah

"Penal nad Keitom bio je vjerovatno najočigledniji do sada od svih koje su nam svirali. Sudac je imao najbolju moguću poziciju na terenu i morate ga pitati zašto nije dosudio jedanaesterac. To se ne može promijeniti", rekao je Klopp, a onda je kratko komentirao slabašno izdanje svoje momčadi:

"Pritisli smo ih, ali su se zaista dobro branili. Nismo imali sreću jer smo primili gol u nadoknadi prvog poluvremena. Moramo to prihvatiti, ali nije bilo u redu kako smo reagirali u toj situaciji. Morat ćemo to promijeniti."

klopp1

(Sport.ba)

Učitaj još novosti