22. 01. 2019 - 22:40
Nogometaši Arsenala se družili na paintballu, Kolašinac...
907
Shares
Nogometaši Arsenala se družili na paintballu, Kolašinac istakao zastavu BiH

NIGDJE BEZ ZASTAVE

Nogometaši Arsenala se družili na paintballu, Kolašinac istakao zastavu BiH

Sport.ba
22. 01. 2019 - 22:40
0
Shares

Nogometaši Arsenala početak nove sedmice iskoristili su za odlazak na zajedničko druženje, a svi igrači uključujući trenersko osoblje dan su proveli na paintballu.

Arsenal je u subotu upisao izuzetno važnu pobjedu protiv Chelseaja rezultatom 2:0 čime su se prije svega iskupili za nedavni poraz od West Hama, a pored toga zadržali su realne šanse da se do kraja ove sezone uspiju izboriti za jednu od prve četiri pozicije koje bi značile i odlazak u Ligu prvaka.

Novu sedmicu igrači Arsenala nisu započeli samo treninzima na zelenom terenu, već su svi zajedno, igrači i trenersko osoblje, otišli na paintball gdje su se odlično zabavili.

Definitivno najzanimljiviji detalj sa zajedničke fotografije igrača Arsenala je onaj u kojem bh. reprezentativac Sead Kolašinac drži zastavu BiH, a pored njega zastavu svoje države istakli su samo Grci Konstantinos Mavropanos i Sokratis Papastathopoulos.

Arsenal u petak igra utakmicu 4. runde FA cupa protiv Manchester Uniteda na Emiratesu, a prema svemu sudeći, oni će u sjajnom raspoloženju dočekati zahuktale igrače s Old Trafforda koje je u potpunosti preporodio norveški stručnjak Ole Gunnar Solskjaer.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti