21. 01. 2019 - 09:41
SRPSKI NAPADAČ PONOVO POLUDIO I NAPRAVIO GUŽVU! Protivnika...
907
Shares
SRPSKI NAPADAČ PONOVO POLUDIO I NAPRAVIO GUŽVU! Protivnika srušio MMA potezom

IMA KRATAK FITILJ

SRPSKI NAPADAČ PONOVO POLUDIO I NAPRAVIO GUŽVU! Protivnika srušio MMA potezom

Sport.ba
21. 01. 2019 - 09:41
0
Shares

"Otac mi kaže da nisam nogometaš, da bih bio kriminalac ili kick-bokser. Uvijek sam donosio glupe odluke i upadao u probleme. Radio sam sve suprotno od onoga što su mi govorili. Sada sam se promijenio, želim da moje dijete bude ponosno na svog oca jednog dana.

mitrovic-fulham

Kada sam stigao u Englesku, bio sam još klinac. Bio sam temperamentan i lako gubio strpljenje. Nisam mogao brojati ni do jedan prije nego poludim. Sada stignem do šest, možda sedam.", rekao je jednom Aleksandar Mitrović, bivši napadač Partizana koji je u premierligaškom debiju isključen nakon samo 16 minuta.

mitrovic-fulham1

Četiri godine kasnije i dalje u Engleskoj "donosi glupe odluke i upada u probleme".

Napadač Fulhama prošle sedmice je na času joge, koju pohađa s ostalim saigračima, za vrat uhvatio konkurenta u napadu Aboubakara Kamaru. 

mitrovic

Jučer pak, u londonskom derbiju 23. kola Premier League, u kojem je njegov klub izgubio 1:2 od Tottenhama, Mitrović se iživljavao na protivnicima. 

Na Tottenhamovom stoperu Davinsonu Sanchezu napravio je DDT. Potez kakav smo navikli vidjeti na hrvačkom ili MMA borilištu, poludjeli Mitrović izveo je na nogometnom terenu.

mitrovic

Nevjerovatno je da je nakon ovog Mitrovićevog divljačkog ispada i Sanchezovog odgovora na ovu situaciju, sudija Craig Pawson dao Mitroviću tek žuti karton, kao i to da je javnu opomenu uručio i Sanchezu.

Tu nije bio kraj Mitrovićevim nasrtajima. Sancheza je pred kraj meča gurnuo s leđa dok je ovaj bio bez lopte iako je već imao žuti karton iz spomenutog incidenta. Ali i ovaj put prošao je nekažnjeno i nije dobio drugi žuti. 

(Sport.ba)

Učitaj još novosti