20. 01. 2019 - 22:17
JOŠ LOŠIH VIJESTI ZA HRVATSKU: Jedan od najboljih igrača se...
907
Shares
JOŠ LOŠIH VIJESTI ZA HRVATSKU: Jedan od najboljih igrača se požalio na povredu, vjerovatno NEĆE IGRATI  do kraja prvenstva!

SVJETSKO PRVENSTVO U RUKOMETU

JOŠ LOŠIH VIJESTI ZA HRVATSKU: Jedan od najboljih igrača se požalio na povredu, vjerovatno NEĆE IGRATI do kraja prvenstva!

Sport.ba
20. 01. 2019 - 22:17
0
Shares

Veliki hendikep za reprezentaciju Hrvatske! Luka Cindrić požalio se na ozljedu aduktora na poluvremenu u utakmici s Brazilom pa nije zaigrao u nastavku. Udarac je to za Linu Červara i Kauboje, koji su sada nakon poraza od Brazila debelo smanjili šanse za prolaz u polufinale.

cindric

- Cindrića boli aduktor i rekao je nakon poluvremena da više ne može. To je veliki hendikep. Ne mogu još reći je li gotov za SP, to ću morati pitati liječnike - rekao je nakon utakmice hrvatski selektor.

cindric2

Cindrić je odigrao prvo poluvrijeme protiv Brazila prije nego se požalio na bol, protiv Japana nije ulazio kao ni protiv Makedonije, protiv Bahreina je dobio nekoliko minuta pa je postigao jedan gol, kao i protiv Španaca.

luka-cindric

Bol je danas bila prejaka i vidjelo se da Cindrić nije pravi. Prognoze nisu dobre i Hrvatska je vjerovatno do kraja prvenstva ostala bez jednog od glavnih pokretača igre.

cervar

Liječnička ekipa odradit će najbolji mogući posao i probati 'zakrpati' Cindru, no izabranici Line Červara morat će se osloniti na ono što sada imaju i sve snage usmjeriti na Njemačku, s kojom igraju u ponedjeljak u 20.30 sati.

duvnjak-hrvatska

(Sport.ba)

Učitaj još novosti