20. 01. 2019 - 19:36
SENZACIJA NA SVJETSKOM PRVENSTVU! Brazil fantastičnom igrom...
907
Shares
SENZACIJA NA SVJETSKOM PRVENSTVU! Brazil fantastičnom igrom RAZBIO Hrvatsku, evo šta sada treba Hrvatima za prolazak dalje!

SVJETSKO PRVENSTVO U RUKOMETU

SENZACIJA NA SVJETSKOM PRVENSTVU! Brazil fantastičnom igrom RAZBIO Hrvatsku, evo šta sada treba Hrvatima za prolazak dalje!

Sport.ba
20. 01. 2019 - 19:36
0
Shares

Hrvatska je u prvoj utakmici drugog kruga izgubila 29:26 od Brazila i tako si znatno smanjila izglede za plasman u polufinale. Za prolazak će Červarova momčad u preostale dvije utakmice najvjerovatnije morati dobiti i Njemačku i Francusku.

2

Červarovu momčad je poraza koštala taktika sa sedam igrača u napadu, ili šest u slučaju isključenja hrvatskih igrača. U ofanzivnim akcijama se takva igra uopće nije isplatila, a Brazilci su je iskažnjavali sa čak osam golova na prazan gol.

1

Oba brazilska golmana upisali su se u strijelce, zabijali su Brazilci sa svojih devet metara, a u tim situacijama nisu promašili nijedan udarac.

Nakon što je primila sedmi gol bez golmana, Hrvatska je sredinom drugog poluvremena odustala od te taktike, ali bilo je prekasno. Upravo ti golovi omogućili su Brazilcima da u prvih 40-ak minuta naprave prednost koju Hrvatska nije mogla dostići.

3

Pred kraj utakmice Červar je morao riskirati i ponovno zaigrati bez golmana, što je Brazil kaznio i osmim golom za ključnih 28:25 čime je u 57. minuti prelomio utakmicu.

Do kraja drugog kruga Hrvatskoj ostaju utakmice protiv Njemačke (ponedjeljak od 20.30 sati) i protiv Francuske (srijeda od 18.00 sati). U tim susretima Hrvatska će gotovo sigurno morati upisati dvije pobjede. 

4

Postoji mogućnost da Hrvatska prođe i s manje od osam bodova, ali u tom slučaju će Island morati večeras iznenaditi Francusku ili otpisana Španijaa u srijedu Njemačku. Šanse za to su male. 

5

Hrvatska se tako od sjajne situacije nakon briljantno odigranog prvog kruga dovela u situaciju iz koje se može izvući samo pobjedama protiv domaćina natjecanja i branitelja naslova...

Rezultati by SofaScore

(Sport.ba)

Učitaj još novosti