12. 01. 2019 - 11:47
LOŠE VIJESTI ZA SVE NJIHOVE PROTIVNIKE: Karabatić ipak dolazi...
907
Shares
LOŠE VIJESTI ZA SVE NJIHOVE PROTIVNIKE: Karabatić ipak dolazi na svjetsko prvenstvo !

SP 2019

LOŠE VIJESTI ZA SVE NJIHOVE PROTIVNIKE: Karabatić ipak dolazi na svjetsko prvenstvo !

Sport.ba
12. 01. 2019 - 11:47
0
Shares

Francuska je prilično neuvjerljivo otvorila Svjetsko rukometno prvenstvo 2019. u Njemačkoj i Danskoj. Les Expertsi dugo su se mučili s Brazilom, a na kraju su tek u završnici upisali pobjedu 24:22.

Protiv tog istog Brazila Francuska je u susretu na posljednjoj svjetskoj smotri slavila 31:16, a francuski mediji bili su vrlo kritični prema igri svoje reprezentacije, napominjući da će morati biti na puno višoj razini u sljedećoj utakmici protiv Srbije.

Ipak, dobra vijest za Francusku i loša za njihove protivnike jest da se vraća Nikola Karabatić. Francuzi su stigli na prvenstvo bez svoje najveće zvijezde, ali on bi se trebao već u subotu poslijepodne pridružiti reprezentaciji. Svaka reprezentacija može napraviti ukupno tri izmjene tijekom natjecanja.

dinart
Karabatić nije bio na konačnom popisu Didiera Dinarta zbog ozljede - u oktobru je završio na operaciji stopala koja ga je trebala udaljiti s terena do februara. Međutim, u PSG-u je dobio zeleno svjetlo, a Dinart je potvrdio da će se pridružiti momčadi.

Karabatić je u posljednje vrijeme trenirao s mladom momčadi PSG-a, ali svojoj reprezentaciji neće moći pomoći odmah. Prema pisanju L'Equipa, mogao bi biti spreman od 19. siječnja kada počinje drugi krug. Ipak, L'Equipe dodaje kako bi već samo prisustvo Karabatića trebalo podići momčad. 

(Sport.ba)

Učitaj još novosti