09. 01. 2019 - 21:59
DEČKO TOTALNO ODLIJEPIO Koliko je Vranješ potrošio novca na...
907
Shares
DEČKO TOTALNO ODLIJEPIO Koliko je Vranješ potrošio novca na Jelenu Karleušu i odakle mu njeni video snimci

DEČKO TOTALNO ODLIJEPIO Koliko je Vranješ potrošio novca na Jelenu Karleušu i odakle mu njeni video snimci

Sport.ba
09. 01. 2019 - 21:59
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ognjen Vranješ sredinom novembra provodio se na nastupu Jelene Karleuše u Diseldorfu i potrošio čak 20.000 eura, saznaje "Kurir".  

ognjenvranjes

Fudbaler Anderlehta i bh.reprezentativac čim je saznao da će pjevačica, za kojom je odlijepio, pjevati u jednoj diskoteci u tom njemačkom gradu, potegao je sve moguće veze kako bi mu se u klubu osigurao najbolji separe, odakle je imao savršen pogled na binu. 

vranjes-trener

- Vranješ se prvom prilikom kada je bio slobodan uklopio s Jeleninim nastupom u Diseldorfu, taj njen koncert nije želio da propusti. Preko prijatelja je omogućio dobro mjesto u diskoteci, gdje se i pojavio sa društvom. Želio je samo da ga Jelena primjeti i da ispadne džek. Poručivao je skupocjena pića i nazdravljao. Ceh je iznosio oko 20.000 eura, koji je on bez pogovora platio. Bilo mu je bitno samo da se dobro provede, a još bitnije da bude blizu Jelene i da ga ona vidi. Nismo sigurni da li ga je Karleuša primjetila jer je bila velika gužva - otkriva izvor i dodaje:  

vranjes1

- Kada su zvali da najave da će Ognjen doći, traženi su i posebni uslovi. S obzirom na to da je menadžerima kluba rečeno ko je njihov gost i kakve su njegove platežne moći, naravno da mu se izašlo u susret. Ognjen je, pored najboljeg separea, tražio i posebnu zaštitu, da mu niko ne prilazi i da ga niko ne slika. Također je sačekan ispred kluba i sproveden do svog mjesta. On se ludo proveo, a često je i telefon držao u ruci. Snimao je Jelenu i atmosferu, a nije isključeno ni da joj je slao poruke - završava izvor koji se te novembarske noći našao na licu mjesta.

karleusaaaa

jelena-karleusa-dusko-tosic-1

jelena-karleusa-dusko

jelena-karleusa-danas-slavi-rodjendan-poklon-kojim-ju-je-dusko-tosic-iznenadio-je-nesto-za-cim-sve-ceznemo-foto

1192529-dusko-tosic-marija-andonovska-jelena-karleusa-istanbul-ls

5851af8f-709c-42ab-b2c9-0cfb0a0a0a6c-dusko-tosic-i-jelena-karleusa-620x350-690x480

karleusa-brani-duska-izvrijedjala-apsolutno-sve-zbog-penala-171406-233870-big

 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti